Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
1/2
Ran Kockkniv 24 cm från Yaxell är en oumbärlig del av köksutrustningen, perfekt för att skära, hacka och tärna de flesta råvaror. Tyngden i bladet gör det lättare att arbeta med stora köttstycken och rotfrukter. Ran, som betyder "den utmärkta" på japanska, är ett passande namn för denna knivserie. Bladen består av 69 lager damaskerat stål med en kärna av hårt VG10-stål och yttre lager av mjukare, rosttåligt stål. Detta ger knivarna extrem skärpa och långvarig hållbarhet. Bladen har hamrats och polerats för att skapa en vacker ådring och har en hårdhetsgrad på 60–62 HRC. Handtaget är tillverkat av svart micarta, ett material framställt genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta resulterar i ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som är idealiskt för köksmiljö. Handtaget är fäst med två kraftiga stålnitar och har en rostfri knapp i änden för att säkerställa perfekt balans.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Ran Kockkniv 24 cm från Yaxell är en oumbärlig del av köksutrustningen, perfekt för att skära, hacka och tärna de flesta råvaror. Tyngden i bladet gör det lättare att arbeta med stora köttstycken och rotfrukter. Ran, som betyder "den utmärkta" på japanska, är ett passande namn för denna knivserie. Bladen består av 69 lager damaskerat stål med en kärna av hårt VG10-stål och yttre lager av mjukare, rosttåligt stål. Detta ger knivarna extrem skärpa och långvarig hållbarhet. Bladen har hamrats och polerats för att skapa en vacker ådring och har en hårdhetsgrad på 60–62 HRC. Handtaget är tillverkat av svart micarta, ett material framställt genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta resulterar i ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som är idealiskt för köksmiljö. Handtaget är fäst med två kraftiga stålnitar och har en rostfri knapp i änden för att säkerställa perfekt balans.