Endast original

På Länna Möbler kan du vara säker på att du endast köper originalprodukter. Vi garanterar att varje vara du köper hos oss är autentisk. Det innebär att produkten har tillverkats i en licenserad fabrik under varumärkets kontroll och enligt formgivarens skisser och vision. Som auktoriserad återförsäljare garanterar vi att varje steg i tillverkningsprocessen utförs korrekt och att det gedigna hantverk som läggs ner på varje möbler säkerställer dess långa livslängd.

LÄNNA X Dux - hero

Vad definierar ett original?

Många av våra produkter har blivit ikoniska design- klassiker genom åren. De är berömda inte bara för sin funktion, utan också för sin sofistikerade design. Varje kurva, varje skärpning, varje färgval, material och finish har noggrant övervägts under designprocessen, och tillsammans bildar dessa detaljer en unik helhet. Att köpa en kopia är att stjäla från designhistorien och underminera formgivarens livsverk.

LÄNNA X Dux - 3 desktop

Ett hållbart val

Att investera i designmöbler visar att du uppskattar och bryr dig om de olika yrkesgrupper av specialister som är involverade i att skapa designade produkter. Dessutom inser du värdet av att betala för både design och funktion som samarbetar på ett balanserat sätt.

En väl utformad klassisk möbel är i sig själv ett bevis på att designen är tidlös. Genom att köpa något från en formgivare i början av deras karriär stöder du tillväxten av framtidens designtalanger.

Att skilja mellan original och kopia

Det är viktigt att undvika att köpa designmöbler som är kopior av originalprodukter. Trots att det finns många kopior på marknaden kan det vara svårt att skilja på vad som är äkta och vad som inte är det. Vissa kopior är så skickligt utförda att även ett tränad öga kan luras. Det kan vara små detaljer som en skruv som skiljer sig, en något böjd ram eller en saknad stämpel.

Att köpa en kopia innebär att man inte får samma hållbarhet och kvalitet som man får med originalprodukten. Det kan i vissa fall till och med vara farligt att köpa en kopia, till exempel i de fall där en lampa inte följer de krav som finns för elinstallationer. Dessutom stödjer man inte formgivarens arbete och kreativitet när man väljer en kopia. Det är viktigt att komma ihåg att formgivare är upphovsrättsinnehavare av sina verk, och genom att köpa kopior underminerar man deras rättigheter och belöning för deras arbete.

En bra riktlinje att följa är att om priset verkar för bra för att vara sant, så är det oftast det. Att investera i äkta designmöbler är att värdesätta originalitet, kvalitet och hållbarhet. Man får en produkt som har genomgått noggranna kvalitetskontroller och som är skapad av erfarna yrkespersoner med passion för sitt hantverk. Dessutom bidrar man till att bevara designhistorien och stödja formgivarens fortsatta framgång.

Auktoriserad återförsäljare av originalprodukter

Vi är stolta över att vara auktoriserade återförsäljare av alla varumärken vi säljer, och vi är även exklusiva återförsäljare för många av dem. När du väljer originalprodukter respekterar du designen och stödjer formgivarna som är upphovsrättsinnehavare till de verk du köper.