Design redo för leverans

Hos LÄNNA prioriterar vi snabba leveranser och ett unikt sortiment av designmöbler och inredning. Med över 200 000 produkter i lager, redo att skickas direkt till dig, sätter vi en ny standard för leveranstider.

Effektiv leverans med lagervaror

Varor som finns i vårt centrallager i Jordbro, Stockholm, betraktas som lagervaror och skickas normalt ut inom några dagar. Tack vare vårt omfattande webblager av designmöbler och inredningsdetaljer kan vi erbjuda kortare leveranstider och snabbare service än branschstandarder, vilka vanligtvis sträcker sig mellan 8 och 10 veckor. Vi håller ett brett utbud av möbler och inredning inom alla våra produktkategorier, såsom stolar, köksredskap, serveringsutrustning, inredningsdetaljer samt större möbler som soffor och bord.

Beställningsvaror har preliminär leveranstid

Våra beställningsvaror tillverkas på beställning baserat på dina önskemål och specifikationer. Leveranstiden för dessa varor är därför preliminär, och de omfattas inte av ångerrätten enligt distansavtalslagen. Leveranstiderna för beställningsvaror varierar beroende på varumärke, säsong och leveransmetod. Produktionen kan även påverkas under sommar och jul när vissa fabriker håller stängt, vilket kan resultera i längre leveranstider. Vi förbehåller oss rätten till eventuella förseningar i produktionen från leverantörer, vars processer vi inte har full kontroll över. Trots detta strävar vi efter att säkerställa att du som kund får dina varor inom den angivna tidsramen vid köptillfället.

Vanliga frågor

Hur kan jag nå er om jag har frågor om min order?

För frågor om produkter eller för inredningshjälp, nå oss via vårt kontaktformulär eller via vår chatt.

Vad begreppet lagervara?

En lagervara refererar till en produkt som för närvarande finns på vårt centrallager i Jordbro, Stockholm. Vi strävar efter att skicka ut lagervaror så snabbt som möjligt.

Vilka leveransalternativ erbjuder ni?

De tillgängliga leveransalternativen varierar beroende på storleken på din beställning och din plats i Sverige. För kunder i Stockholm eller Göteborg med omnejd, erbjuder vi leverans med vår egen personal. Denna service inkluderar inbärning, enkel montering och borttagning av förpackningsmaterial.

Läs mer om våra leveransalternativ:

Leveransalternativ