Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
En trancherkniv liknar en kockkniv men har ett längre och smalare blad, vilket gör det enklare att skära kött i tunna skivor. Den fungerar utmärkt för både rått och tillagat kött samt för sushi och sashimi. Ran, som betyder "den utmärkta" på japanska, är ett passande namn för denna knivserie. Bladen består av 69 lager damaskerat stål, med en kärna av hårt VG10-stål och yttre lager av mjukare, mer rosttåligt stål. Detta ger knivarna extrem skärpa och långvarig hållbarhet. Bladen har hamrats och polerats för att skapa en vacker ådring. Hårdhetsgraden är 60–62 HRC.
Handtagen är tillverkade av svart micarta, framställt genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta resulterar i ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material, perfekt för köksmiljö. Handtagen är fästa med två kraftiga stålnitar och har en rostfri knapp i änden för att säkerställa perfekt balans.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
En trancherkniv liknar en kockkniv men har ett längre och smalare blad, vilket gör det enklare att skära kött i tunna skivor. Den fungerar utmärkt för både rått och tillagat kött samt för sushi och sashimi. Ran, som betyder "den utmärkta" på japanska, är ett passande namn för denna knivserie. Bladen består av 69 lager damaskerat stål, med en kärna av hårt VG10-stål och yttre lager av mjukare, mer rosttåligt stål. Detta ger knivarna extrem skärpa och långvarig hållbarhet. Bladen har hamrats och polerats för att skapa en vacker ådring. Hårdhetsgraden är 60–62 HRC.
Handtagen är tillverkade av svart micarta, framställt genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta resulterar i ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material, perfekt för köksmiljö. Handtagen är fästa med två kraftiga stålnitar och har en rostfri knapp i änden för att säkerställa perfekt balans.