Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
1/2
Skalkniven är den minsta kniven i köket, perfekt för att skala frukt och grönsaker samt andra precisionsarbeten. Du kan använda den i luften, till exempel när du skalar lök, eller mot skärbrädan för att skära mindre råvaror. Ran, som betyder "den utmärkta" på japanska, är ett passande namn för denna knivserie. Bladen består av 69 lager damaskerat stål, med en kärna av hårt VG10-stål och yttre lager av mjukare, rosttåligt stål. Detta ger knivarna extrem skärpa och hållbarhet. Bladen har hamrats och polerats för att skapa en vacker ådring. Hårdhetsgraden är 60–62 HRC.
Handtaget är tillverkat av svart micarta, ett material framställt genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta ger ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material, perfekt för köksmiljö. Handtaget är fäst med två kraftiga stålnitar och har en rostfri knapp i änden för att säkerställa perfekt balans.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Skalkniven är den minsta kniven i köket, perfekt för att skala frukt och grönsaker samt andra precisionsarbeten. Du kan använda den i luften, till exempel när du skalar lök, eller mot skärbrädan för att skära mindre råvaror. Ran, som betyder "den utmärkta" på japanska, är ett passande namn för denna knivserie. Bladen består av 69 lager damaskerat stål, med en kärna av hårt VG10-stål och yttre lager av mjukare, rosttåligt stål. Detta ger knivarna extrem skärpa och hållbarhet. Bladen har hamrats och polerats för att skapa en vacker ådring. Hårdhetsgraden är 60–62 HRC.
Handtaget är tillverkat av svart micarta, ett material framställt genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta ger ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material, perfekt för köksmiljö. Handtaget är fäst med två kraftiga stålnitar och har en rostfri knapp i änden för att säkerställa perfekt balans.