Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Santokukniv 16,5 cm från japanska KAI har ett högt blad och fungerar utmärkt som universalkniv för att skära kött och grönsaker. Handtaget, tillverkat av en blandning av bambupulver och polypropen, erbjuder optimal hygien genom bambuns naturliga antibakteriella egenskaper. Bladet är gjort av högkolhaltigt rostfritt stål, vilket gör kniven lämplig för både hem- och professionella kök. Det svarta handtaget omsluter bladet helt för att förhindra smuts och bakterier från att samla sig.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Santokukniv 16,5 cm från japanska KAI har ett högt blad och fungerar utmärkt som universalkniv för att skära kött och grönsaker. Handtaget, tillverkat av en blandning av bambupulver och polypropen, erbjuder optimal hygien genom bambuns naturliga antibakteriella egenskaper. Bladet är gjort av högkolhaltigt rostfritt stål, vilket gör kniven lämplig för både hem- och professionella kök. Det svarta handtaget omsluter bladet helt för att förhindra smuts och bakterier från att samla sig.