Kniven Sujihiki från Miyabi är en trancher/filékniv med 24 cm långt blad. Sujihiki är en längre kniv som passar utmärkt till att filea fisk, putsa kött och skära tunna skivor.
Knivbladen i serien 500MCD 67 har en kärna av pulverstål, MC 66, som ger knivbladet en hårdhet upp till 66 Rockwell. Kärnan omsluts av 133 tunna lager som härdats med CRYODUR® gör knivbladet flexibelt och en extra hög motståndskraft mot slitage och Honbazuke-slipning ger en enorm skärpa. Handtaget är tillverkat av svart lönn i traditionell japansk form.
4 377 kr
Rek.pris: 5 149 kr
Produkten är för tillfället slut i lager.
Fri frakt på ordrar över 495 kr
Vi matchar pris mot andra återförsäljare
Kontakta oss för offert på större order
100 dagars returrätt på lagervaror
Varumärke:
Bredd:
2.2 cm
Höjd:
3.7 cm
Längd:
38.1 cm
Material:
Rostfritt stål, Lönn
Artikelnummer:
10723680
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Kniven Sujihiki från Miyabi är en trancher/filékniv med 24 cm långt blad. Sujihiki är en längre kniv som passar utmärkt till att filea fisk, putsa kött och skära tunna skivor.
Knivbladen i serien 500MCD 67 har en kärna av pulverstål, MC 66, som ger knivbladet en hårdhet upp till 66 Rockwell. Kärnan omsluts av 133 tunna lager som härdats med CRYODUR® gör knivbladet flexibelt och en extra hög motståndskraft mot slitage och Honbazuke-slipning ger en enorm skärpa. Handtaget är tillverkat av svart lönn i traditionell japansk form.