Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Allkniv 15 cm från KAI i serien Wasabi fungerar som en mångsidig kniv, idealisk för att skära kött och fisk. Handtaget består av bambupulver och polypropen, vilket ger optimal hygien genom bambuns naturliga antibakteriella egenskaper. Bladet är tillverkat av högkolhaltigt rostfritt stål 1K6.
Kniven kombinerar funktionerna hos en köttyxa och en kockkniv. Den används för att skära bort huvudet och filéa fisk, skära genom små ben och skinn, bena ur fågel och skära kött. Slipad på ena sidan av bladet, är den smidig och exakt, lämplig för de flesta köksuppgifter. Den traditionella designen med slipning på ena sidan och en lätt böjd knivegg håller känsliga livsmedel intakta och gör att de släpper snabbt från bladet.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Allkniv 15 cm från KAI i serien Wasabi fungerar som en mångsidig kniv, idealisk för att skära kött och fisk. Handtaget består av bambupulver och polypropen, vilket ger optimal hygien genom bambuns naturliga antibakteriella egenskaper. Bladet är tillverkat av högkolhaltigt rostfritt stål 1K6.
Kniven kombinerar funktionerna hos en köttyxa och en kockkniv. Den används för att skära bort huvudet och filéa fisk, skära genom små ben och skinn, bena ur fågel och skära kött. Slipad på ena sidan av bladet, är den smidig och exakt, lämplig för de flesta köksuppgifter. Den traditionella designen med slipning på ena sidan och en lätt böjd knivegg håller känsliga livsmedel intakta och gör att de släpper snabbt från bladet.