Med känsla för sömnkvalitet

Med känsla för sömnkvalitet 1

Inspiration

2022-09-06

Allt startade med en dröm – att skapa sköna sängkläder I kvaliteter utöver det vanliga. Inte bara för att textilierna skulle hålla längre, utan för att mille notti är övertygade om att kvalitet förgyller hela sovupplevelsen.

Att kvalitet avgör hur bra vi sover är en övertygelse som bäddat för 30 år av stilsäker design. Klassiker har producerats sida vid sida med kundfavoriter, samtidigt som nya mönster och influenser förnyat sortimentet av sängtextilier. Det intygar Catherine Wehtje, som är designer på familjeföretaget:

– När vi kikar tillbaka i arkivet blir det tydligt att vi följt vår designlinje och vi kan konstatera att de flesta produkter vi designat under åren känns precis lika aktuella idag. Kanske är det för att vi alltid har inspirerats av saker i det egna livet. Det behöver inte vara så creddigt, det finns så mycket fint när man bara ser sig om. Pappa hämtade till exempel inspiration från något så enkelt som sina egna skjortor.

Med känsla för sömnkvalitet - img 2
Med känsla för sömnkvalitet - img 3

Den största och viktigaste delen i sortimentet är den breda baskollektion som lever kvar år efter år. Designen utvecklas hela tiden, men kvaliteterna får ofta vara precis som de är för stamkundernas skull. På Mille Notti har man helt enkelt hittat ett recept som de förstått att inte ändra på i onödan, då det är många års erfarenhet och kunskap som lett fram till dessa. Och de många trogna kunderna talar sitt tydliga språk:


– Vi är så glada över det engagemang och intresse våra kunder visat oss genom åren. De är högst delaktiga i vår designprocess, genom dem har vi fått massor av feedback och inspiration som vi är oerhört glada och tacksamma över.


Se hela vårt sortiment från Mille Notti här.

Med känsla för sömnkvalitet - img 4

Liknande magasinsartiklar