Fri frakt inom Sverige

Jobba hos oss

LEDIGA TJÄNSTER
 

LAGER- OCH LEVERANSPERSONAL

Vi söker nu lager- och leveranspersonal till vårt lager i Länna, söder om Stockholm. Vi vill att du som söker är noggrann och har god datorkunskap. Du arbetar självständigt och effektivt – ensam eller i grupp. Du är stresstålig och trivs med ett högt tempo. Vi vill att du pratar och skriver svenska och engelska flytande. Vi kräver att du har minst B-körkort och truckkort är meriterande. 

Välkommen med din ansökan här.

 

 

CONTENT MANAGER – FÖRÄLDRAVIKARIAT

Vi söker nu en medarbetare till vår content-avdelning. Som Content Manager ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att skapa, publicera och uppdatera innehåll i vår nätbutik. Du är en kreativ och prestigelös person som trivs med att arbeta självgående och i ett högt tempo. Viktigt att du är bekväm med att hålla en dialog mellan interna avdelningar och med externa leverantörer. Som person är du mycket noggrann, detaljorienterad och strukturerad. Du är en skicklig skribent och har ett intresse för webb och grafisk formgivning. Är du dessutom finskspråkig är det ett stort plus.

Välkommen med din ansökan här.

 

 

SPONTANANSÖKAN

Vi söker alltid efter nya medarbetare med de rätta egenskaperna. Hos oss kommer du arbeta med välkända varumärken inom heminredning och med att skapa långsiktiga kundrelationer. 

Välkommen att berätta vem du är här.

 

 

– –  

 

 

Länna Möbler är ett väletablerat företag som funnits i snart 50 år och är idag en av Stockholms största möbel- och inredningsbutik. Vi saluför ett exklusivt och handplockat sortiment med välkända och etablerade varumärken. Vi är dessutom en av Sveriges största återförsäljare av designmöbler och inredningsdetaljer på nätet. Sedan våren 2020 är Länna Möbler en del av Nordiska Galleriet Group AB, där även Nordiska Galleriet ingår. 

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och inspirerande arbete i ett företag som ständigt växer och utvecklas och där personalsammanhållningen är mycket god.