Fri frakt inom Sverige

Jobba hos oss

LEDIGA TJÄNSTER
 

BUTIKSSÄLJARE – HELTID OCH DELTID

Nu söker vi säljare till vår butik i Länna, söder om Stockholm. Vi söker dig som är representativ och ordningsam. Du är utåtriktad och trygg i din roll som säljare och har ett stort intresse för inredning, färg och form. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av butiksförsäljning, gärna från möbelbranschen. Vi ser dessutom att du har god datorvana, god kommunikativ förmåga att uttrycka sig i tal och skrift samt har avslutade gymnasiestudier. Hos oss kommer du få arbeta med välkända varumärken inom heminredning och med att skapa långsiktiga kundrelationer. 

Vi söker både heltid- och deltidssäljare. Deltidstjänsten omfattar bland annat helger, högtider och sommartid.  

Välkommen med din ansökan till rekrytering@lannamobler.se.

 


LAGER- OCH LEVERANSPERSONAL

Vi söker nu lager- och leveranspersonal till vårt lager i Länna, söder om Stockholm. Vi vill att du som söker är noggrann och har god datorkunskap. Du arbetar självständigt och effektivt – ensam eller i grupp. Du är stresstålig och trivs med ett högt tempo. Vi vill att du pratar och skriver svenska och engelska flytande. Vi kräver att du har minst B-körkort och truckkort är meriterande. 

Välkommen med din ansökan till rekrytering@lannamobler.se.

 

 

SPONTANANSÖKAN

Vi söker alltid efter nya medarbetare med de rätta egenskaperna.

Välkommen med din spontanansökan till rekrytering@lannamobler.se.

 

 

 

Länna Möbler är ett väletablerat företag som funnits i snart 50 år och är idag Stockholms största fristående möbel- och inredningsbutik. Vi saluför ett exklusivt och handplockat sortiment med välkända och etablerade varumärken. Vi är en av Sveriges största återförsäljare av designmöbler och inredningsdetaljer på nätet. Sedan våren 2020 är Länna Möbler en del av Nordiska Galleriet Group AB, där även Nordiska Galleriet ingår. 

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och inspirerande arbete i ett företag som ständigt växer och utvecklas där personalsammanhållningen är mycket god.