Jobba hos oss

LEDIGA TJÄNSTER

 

LAGER- OCH LEVERANSPERSONAL

Vi söker nu lager- och leveranspersonal till vårt lager i Länna, söder om Stockholm. Vi vill att du som söker är noggrann och har god datorkunskap. Du arbetar självständigt och effektivt – ensam eller i grupp. Du är stresstålig och trivs med ett högt tempo. Vi vill att du pratar och skriver svenska och engelska flytande. Vi kräver att du har minst B-körkort och truckkort är meriterande.

 

Välkommen med din ansökan här.

 

BUTIKSSÄLJARE – HELG

Vi söker nu säljare till vår butik i Länna, söder om Stockholm. Hos oss kommer du att få arbeta med många välkända varumärken. Som butikssäljare kommer du att hjälpa våra kunder med allt från rådgivning, sortiment till genomförande av köp. Du kommer främst att arbeta på vår detailsavdelning men vara redo att hjälpa kunden med övrigt sortiment.

Vi söker dig som kan arbeta varannan helg och mera under sommarperioden. Du har ett naturligt driv och är strukturerad. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service gärna från butik, och har ett stort intresse för inredning. Du bör även ha datorvana och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Välkommen med din ansökan här.

 

SPONTANANSÖKAN

Vi söker alltid efter nya medarbetare med de rätta egenskaperna. Hos oss kommer du arbeta med välkända varumärken inom heminredning och med att skapa långsiktiga kundrelationer.

 

Välkommen att berätta vem du är här.

 

 

– –  

 

 

Länna Möbler är ett väletablerat företag som funnits i snart 50 år och är idag en av Stockholms största möbel- och inredningsbutik. Vi saluför ett exklusivt och handplockat sortiment med välkända och etablerade varumärken. Vi är dessutom en av Sveriges största återförsäljare av designmöbler och inredningsdetaljer på nätet. Sedan våren 2020 är Länna Möbler en del av Nordiska Galleriet Group AB, där även Nordiska Galleriet och Olsson & Gerthel ingår. 

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och inspirerande arbete i ett företag som ständigt växer och utvecklas och där personalsammanhållningen är mycket god.

 

Meny