Inredningshjälp

Inredningshjälp för hela hemmet

Vi tillhandahåller kostnadsfri inredningshjälp för dig som söker vägledning inom val av möbler, tyger eller inredning för ett enskilt rum eller hela hemmet. Du kan boka en kostnadsfri konsultation med våra inredare i butiken för personlig service på plats. Vi skapar skräddarsydda förslag baserat på dina önskemål, budget och förutsättningar.

Inredningshjälp

 

SKRÄDDARSYDD VÄGLEDNING

Våra inredare hjälper dig med kostnadsfri rådgivning i beslutet att välja rätt möbler, belysning och inredningsstil till ditt hem.

 •  Urval och placering av möbler
 •  Färg- och materialval
 •  Hur du bäst belyser ditt hem
 •  Välja inredningsdetaljer

VANLIGA FRÅGOR

 • Vad erbjuder tjänsten?
  I vår inredningstjänst erbjuder vi en komplett lösning för din inredning. Vi börjar med att analysera dina behov och din bostad för att skapa ett skräddarsytt inredningsförslag. Förslaget inkluderar produkter från vårt sortiment och kan presenteras på olika sätt, såsom moodboard, produktrekommendationer och i vissa fall en 3D-ritning, beroende på projektets omfattning.
 • Hur mycket kostar tjänsten?
  Inredningstjänsten är i dagsläget helt kostnadsfri.
 • Går det att boka en tid i någon av era butiker?
  Länna erbjuder både digitala och fysiska inredare. Önskar du få hjälp av en inredare i vår butik på Gamla Nynäsvägen 606 i Skogås kan du välja att boka en tid i butik.
 • Hur köper jag produkterna i mitt inredningsförslag?
  När du är nöjd med ditt inredningsförslag kommer vår inredare att assistera dig med att göra beställningen. Din inredare kommer sedan att fungera som din huvudkontakt under hela processen tills du har mottagit dina nya produkter.
 • Vad kostar det att inreda ett helt hem med möbler och inredning från er?
  Länna har ett brett sortiment med möbler, belysning och inredningsdetaljer i olika prisklasser. Kostnaden för att inreda ett hem kan variera beroende på dina preferenser. Genom att kommunicera nära med vår inredare kan ni utarbeta ett inredningsförslag som passar din budget.
 • Jag letar endast efter en produkt - kan jag ändå använda tjänsten?
  Självklart! Våra inredare hjälper dig gärna att hitta den rätta produkten för just dig. Fokus kommer dock ligga på den specifika produkten, snarare än hemmet i stort.
 • Hur mycket kontakt kan jag förvänta mig med min inredare?
  För att säkerställa att din heminredning blir precis som du vill tror vi på att ha en nära dialog mellan inredaren och dig som kund. Genom denna kontinuerliga kontakt kan vi bättre förstå dina specifika behov och önskemål. Inredaren kommer att föreslå en kommunikationsplan som är anpassad efter dina preferenser. Vi erbjuder möjligheten till fysiska möten i butiken, samt kommunikation via telefon, e-post eller videomöten – det som är mest bekvämt för dig är också det som passar oss bäst.

Behöver du hjälp med att inreda?

Vi erbjuder vår inredningshjälp kostnadsfritt till dig som vill få guidning av val av möbler, tyg eller inredning av ett helt rum/hem. För att boka inredningshjälp kontakta oss på Tel. 08-771 14 00 eller [email protected]

Meny