BLACK WEEK 2023

 

Utforska våra förmånliga rabatter på möbler, belysning och inredning under Black Week och Black Friday i november 2023.

 

 

 

BLACK WEEK HOS LÄNNA

Den 20 november 2023 inleds Black Week-veckan, och under denna tidsperiod kommer LÄNNA att erbjuda rabatter på en mängd produkter från kända varumärken. Du kommer att kunna hitta ett brett utbud av produkter för vardagsrummet, köket, belysning, och mycket mer, till förmånliga priser.

 

Detta är en bra möjlighet att utforska produkter som kan vara användbara och uppskattade i ditt hem eller att börja leta efter julklappar till dina nära och kära till nedsatta priser. Vår returpolicy ger dig dessutom hela 100 dagar att ångra ditt köp på om så skulle behövas.

 

På LÄNNA innehar vi också en prisgaranti som sträcker sig 30 dagar efter ditt köpdatum. Om priset på en produkt sjunker under den perioden, kommer vi att återbetala mellanskillnaden till dig. Det innebär att kan du vara säker på att du handlar högkvalitativa produkter till rätt pris.

VAD INNEBÄR BLACK FRIDAY?

Den 24 november är det dags för Black Friday, en tradition som härstammar från USA. Den inträffar dagen efter den amerikanska Thanksgiving-högtiden, som alltid är den fjärde torsdagen i november. Under de senaste åren har Black Friday-traditionen spridit sig från USA till många andra länder, inklusive Sverige, och har utvecklats till mer än något som sker en enstaka dag. Black Friday brukar även signalera starten på julhandelssäsongen.

SPECIALERBJUDANDEN UNDER BLACK FRIDAY

Vi planerar att ha rabatter på en bred del av vårt sortiment under hela Black Week, samt lansera erbjudanden som enbart gäller på själva Black Friday och är exklusiva för våra prenumeranter. Registrera dig på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om när Black Week börjar och för att ta del av samtliga av våra kampanjer.

VANLIGA FRÅGOR OM BLACK WEEK

 

När startar Black Week på LÄNNA?

Måndagen den 20 november 2023 inleds Black Week-veckan. Black Friday infaller sedan på fredagen den 24 november samma vecka.

 

Hur kommer jag i kontakt med er om jag har några frågor?

Du når oss via telefon, e-post eller chatt för att få svar på dina frågor gällande en produkt eller för att få inredningshjälp.

 

08-771 14 00

[email protected]

 

Mån–fre: 08:00–13:00 Lör: Stängt Sön: Stängt

 

Mer information om hur du kan kontakta oss hittar du här.

 

Är det möjligt att returnera produkter om jag ångrar mitt köp?

Du har normalt 14 dagars ångerrätt på varor du köpt i nätbutiken, i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen, men hos oss har du ångerrätt i hela 100 dagar från leveranstillfället. Detta innebär att du har rätt att returnera en vara om du inom 100 dagar från att du mottagit varan meddelar oss att du vill utnyttja ångerrätten.

 

Här hittar du mer information om returer samt vårt returformulär

 

Kommer det finnas Black Week erbjudanden i butik?

Vi planerar att ha erbjudanden både online och i butik. Vår butik hittar du på:

 

Gamla Nynäsvägen 606

142 51 Skogås

Hitta hit

 

Har ni prisgaranti?

Att erbjuda design till rätt pris är en viktig del av vår filosofi, därför erbjuder full prismatchning. Upplägget är enkelt — om du hittar samma vara till ett lägre pris hos en annan återförsäljare matchar vi det priset. Prismatchningen omfattar samtliga återförsäljare i Norden. En förutsättning är att varan skall vara äkta, ny, inte ingå i en tillfällig kampanj samt att du kan uppvisa tillräckligt underlag. Vi måste också kunna verifiera att varan har exakt samma utförande, material och storlek etc. Den måste också säljas via en auktoriserad återförsäljare. Tänk på att priset inkluderar likvärdigt fraktalternativ.

 

Läs mer om hur vår prisgaranti fungerar här

 

Hur håller jag mig uppdaterad om LÄNNAs Black Week erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och följ oss på Instagram.

 

Om jag köper en produkt idag och den blir föremål för en kampanj under Black Week, vad händer då?

Med vår 30 dagars prisgaranti, om du köper en produkt som prissänks under den tidsramen, kommer vi att återbetala dig mellanskillnaden. Observera att kampanjer inte är kumulativa och kan inte användas tillsammans med andra kampanjer eller rabattkoder.

Meny