Inred rum för rum med String Furniture

Med förvaring från String hittar du smarta förvaringslösningar för varje rum. Upptäck ett flexibelt hyllsystem som kan växa med ditt hem.

String Furniture

 

Hur vill du att ditt hem ska se ut?

Vi hjälper dig att upptäcka hur du på ett funktionellt och vackert sätt kan inreda ditt hem med vårt sortiment av String-produkter. Upptäck alla våra förvaringslösningar från String, produkter och kombinationer skapade specifikt för olika typer av rum. Nedan ger vi dig förslag på hur du kan inreda med String för:

  • Hallen
  • Badrummet
  • Köket
  • Vardagsrummet
  • Sovrummet
  • Barnrummet
  • Utomhusplatsen
  • Arbetsplatsen

Låt Stringhyllan hälsa dina gäster välkomna

Strings perforerade metallhyllor har möjlighet att lägga till krokar och stänger, lutande skohyllor och flera smarta lösningar utformade för att optimera varje hallhylla. Med hjälp av String kommer du att ha gott om smart förvaring. Du kan lägga till krokar för din väska, stänger och klädhängare för dina ytterkläder och skålplan för alla små saker som nycklar, plånbok och hörlurar. Du slipper springa runt och leta efter dina vardagliga nödvändigheter, String kommer att hålla dem samlade i din hallgarderob.

 

Vi är övertygade om att String har något för alla, även dig med begränsat hallutrymme. Upptäck och handla Strings hallsortiment.

 

String Hall

 

 

Stilren badrumsförvaring

Badrumsinredning och förvaringslösningar är avgörande för att skapa ett organiserat och funktionellt badrum. Vi förstår vikten av att hitta rätt möbler för ditt badrum och erbjuder därför ett utbud av inspirerande badrumskombinationer.

 

String badrumshyllor är ett utmärkt sätt att maximera förvaringsutrymmet samtidigt som de ger ditt badrum en modern och stilren känsla. Oavsett om ditt badrum är stort eller litet behöver det tillräckligt med förvaringsmöjligheter för att organisera handdukar och toalettartiklar. Med en stringhylla bestående av väggavlar i plex, skåp med spegeldörrar och metallhyllor får du en mångsidig och praktisk förvaringslösning. För att ytterligare förbättra funktionaliteten i ditt badrum kan du lägga till olika tillbehör som krokar, förvaringsfack och stänger. Dessa hjälper dig att ge alla småsaker en egen plats och hålla ditt badrum snyggt och organiserat.

 

String erbjuder all den badrumsinspiration du kan tänka dig. Oavsett din stil och behov kan du skapa ett badrum som både är praktiskt och estetiskt tilltalande. Se vårt sortiment av badrumsmöbler från String.

String Badrum

 

 

Organisera ditt kök med String

Är du en entusiastisk matlagare eller vill du bara ha en mer funktionell köksmiljö? Oavsett är det viktigt att ha smarta och flexibla förvaringslösningar i köket.

 

String-kökshyllor är designade med fokus på både funktionalitet och estetik och erbjuder en mängd inspirerande kökslösningar som passar allt från små pentryn till rymliga kök. Välj mellan kökshyllor med väggfästen eller golvsupport, eller varför inte kombinera båda för att skapa din idealiska köksmiljö. Komplettera sedan med stänger, krokar och knivblock efter behov för att organisera dina köksredskap - upptäck Strings köksförvaring.

 

String Kök

 

 

Ett vardagsrum skräddarsytt i din smak

Med Stringhyllan får du friheten att anpassa, utöka, justera höjd, flytta och omforma efter dina önskemål när som helst. Stringhyllan kan omvandlas till ett elegant sideboard, TV-möbler eller en lång förvaringsvägg. Den kan också omvandlas till en smal och hög variant anpassad för din musikanläggning och dator. Stringhyllan är en praktiskt förvaringslösning som du kan välja att få med eller utan skåpdörrar.

 

Förvandla ditt vardagsrum till ett elegant utrymme med Strings hyllsystem.

 

String vardagsrum

 

 

Smart förvaring i sovrummet

Ett välorganiserat och fridfullt sovrum är avgörande för en god natts sömn och övergripande välbefinnande. String hjälper dig skapa den mest optimala förvaringen som kompletterar dina befintliga sovrumsmöbler. 

 

Ett sovrum är inte bara en plats för vila; det är också platsen där du förvarar dina kläder, skor, böcker, och personliga föremål. String hjälper dig uppnå detta, genom att att erbjuda funktionella förvaringslösningar för sovrummet.

 

Stringhyllor är utformade med skandinavisk elegans och funktionalitet i åtanke och erbjuder en mängd olika inspirerande designalternativ för att passa din unika smak och behov. Hyllorna kan anpassas med väggavlar för att underlätta städning i sovrummet och ge dig extra utrymme att organisera dina tillhörigheter. För de som behöver mer omfattande förvaringslösningar finns även större garderobslösningar med gott om plats för kläder och andra tillhörigheter.

 

Vi tror att ett välorganiserat sovrum skapar en fridfull atmosfär som hjälper dig att varva ner och njuta av den värdefulla tiden i ditt personliga utrymme. Utforska de olika Stringhyllorna och hitta den perfekta lösningen för ditt sovrum.

String sovrum

 

 

String produkter för alla typer av väder

String finns numera även utomhus - hyllor och paneler som tål för utomhusbruk. Med hållbart material som galvaniserat stål, får du en naturlig plats att förvara dina trädgårdsredskap, krukor och andra föremål oavsett väderförhållande.

 

Inte nog med att dina utomhushyllor blir vackrare med tiden och får en avundsvärd patina, de kommer också att ge dina trädgårdsmöbler en modern touch med sin skandinaviska design. Upptäck Strings utomhussortiment.

 

String utomhus

 

 

Förvaring i barnrummet

Satsa på tidlösa möbler och design när du inreder ditt barns rum. Att skapa en kreativ och inspirerande miljö för både dig och ditt barn har aldrig varit enklare. Med klassisk skandinavisk design kommer String hyllsystem vara det sista ditt barn växer ifrån.

 

I ett barnrum tenderar alla böcker, leksaker och småsaker att hamna på golvet och även om vi inte kan förhindra att det händer kan vi göra plats för dem. Stringhyllan är en bra lösningen när du vill ha en flexibel och anpassningsbar förvaringslösning som kan växa tillsammans med ditt barn. Med möjligheten att enkelt lägga till en gavel och några hyllplan kan du enkelt lösa ditt förvaringsbehov. Tänk dig att du har en skrivbordsskiva i ditt Stringhyllsystem. Den kan enkelt justeras i höjd efter ditt växande barns behov. Alternativt kan du lägga till en extra skrivbordsskiva när ett yngre syskon behöver plats att studera. Det är den typen av flexibilitet som gör String till den perfekta förvaringslösningen för familjer.

 

En annan aspekt av att möblera ditt barns rum med String är att de kan ta med sig hyllsystemet när de flyttar hemifrån. En liten bit av hemmet för att hjälpa dem att trivas när de flyttar ut för första gången. Skapa en trygg och bekväm barnrumsmiljö med hjälp av Strings sortiment.

String barnrum

 

 

Smarta och funktionella kontorslösningar

Skapa den optimala arbetsplatsen med flera smarta och funktionella kontorslösningar. Oavsett om du befinner dig på ett traditionellt kontor, arbetar hemifrån eller mixar och matchar mellan de två, så har String det du behöver för att skapa din arbetsmiljö.

 

Strings kontorsmöbler är en naturlig förlängning av Strings framgångsrika hyllsystem, då det fanns ett behov av att erbjuda ännu mer kompletta kontorslösningar. Oavsett om du behöver inreda ett litet hemmakontor, ett stort konferensrum eller ett öppet kontorslandskap. String erbjuder allt från elektriska höj- och sänkbara skrivbord, till stringhyllor med skräddarsydda arbetsstationer - upptäck och handla deras sortiment för kontor.

 

String kontor

 

String går att kombinera på många olika sätt som går att anpassa utefter rumstyp och din inredningssmak, samtidigt som det är både funktionellt och vackert. Ta del av hela vårt produktsortiment från String.

Meny