FLEXIBEL FÖRVARING

DE GAMLA STANDARDGARDEROBERNA OCH TRADITIONELLA BOKHYLLORNA HAR BYTTS UT MOT FLEXIBLA LÖSNINGAR DÄR DU KAN SKAPA DEN PERFEKTA FÖRVARINGEN UTIFRÅN DINA UNIKA BEHOV. UTBUDET ÄR STORT OCH VARIATIONERNA OÄNDLIGA.

Det finns många fördelar med ett flexibelt förvaringssystem. Varje hem är unikt och därför ser också behoven olika ut. Med enkla medel kan du bygga till eller ta bort sektioner allt efter som behoven förändras. Skapa den perfekta förvaringen för dig – oavsett vilken stil du föredrar. Nedan presenterar vi några av de smarta förvaringslösningar som du hittar i vårt sortiment.  

 

 

Paret Nils och Kajsa Strinning skapade 1949 ett hyllsystem som är den perfekta blandningen av funktionalitet och form. Nils, som var arkitekt, skapade snabbt nya innovationer och koncept medan Kajsa var mer noggrann, tålmodig och konstnärlig. Tillsammans skapade de String – ett funktionellt och tidlöst hyllsystem som går att modifiera i oändlighet. Att Stringhyllan levererades i platta, smidiga paket var något som uppskattades av återförsäljare. Kunderna uppskattade att String var en prisvärd och svensktillverkad kvalitetsprodukt.

 

Paret Strinnings klassiska Stringhyllor anpassas efter dina behov och önskemål. Lägg till eller ta bort hyllplan, utöka med en sektion eller två. Hyllplanen går snabbt att flytta, hyllor med olika djup kan kombineras och kompletteras med skåp, lådor och olika lösningar för hemmakontoret. Endast din kreativitet sätter begränsningarna för vad som möjligt. String utvecklar och utökar sortimentet varje år för att hänga med samtidens ständigt växande behov av flexibla förvaringslösningar.

Ta del av hela det flexibla sortimentet från String här.

Meny