Handla utemöbler

Uppdatera din uteplats, trädgård eller balkong

Handla trädgårdsmöbler

Utforska klassiska utemöbler från Småland

DESTINATIONEN FÖR SKANDINAVISK DESIGN

 

DESIGN FÖR SKANDINAVISKA HEM

Länna öppnade butiken i Stockholm 1973. 2022 expanderar vi internationellt genom att lansera vår e-handel i Norge och Finland. Som leverantör av klassisk och tidlös liksom modern och progressiv design har Länna sedan länge gått i bräschen för att leverera skandinaviska designmöbler av en rad erkända formgivare, från ikoner som Alvar Aalto och Arne Jacobsen till en helt ny generation skandinavisk designtalang. Avskalat och nytänkande, funktionellt och kvalitativt. Formgivning som i utförande och form definierar själva briljansen i skandinavisk möbeldesign.

 

SPECIALISTER PÅ SKANDINAVISKT FORMSPRÅK

Lännas sortiment är handplockat från både internationella och svenska formgivare. Här finns ledande möbelvarumärken för inredning inomhus och utomhus, som Skagerak, Swedese, Flos, Cane-line och HAY och ikoner som pallen Pall 60 av Alvar Aalto för Artek och CH24 Y-stolen av Hans J. Wegner för Carl Hansen & Søn. Det danska varumärket Fritz Hansen har tillsammans med formgivare Arne Jacobsen skapat designklassiker som stolen Sjuan och Myran samt fåtöljen Ägget och Svanen. De är några av klassikerna i Lännas utbud liksom Poul Henningsons erkända taklampa PH5 för Louis Poulsen.

 

ETT HELTÄCKANDE SORTIMENT

På plats i Länna söder om Stockholm besöker du vår möbelutställning på 4000 kvm samt en permanent utställning för utemöbler. Lännas e-handel innehåller över 200 utvalda varumärken som skapar möbler och inredningsdetaljer för alla typer av rum, både inomhus och utomhus. Bland utbudet av designmöbler finns här fåtöljen Lamino klädd i fårskinn från Swedese, klassiska matstolar som CH24 från Carl Hansen & Søn liksom utestolar i trä som karmstolen Selandia Teak från Skagerak. Ett brett utbud av designbelysning erbjuder bland annat bordslampan Taccia Small Black från Flos och pendellampan Flowerpot VP1 från &Tradition. Här finns även soffor, förvaring och olika typer av bord som matbord, sidobord och skrivbord från erkända formgivare.

 

KVALITETSDESIGN TILL RÄTT PRIS

För oss är det viktigt att kunna erbjuda designmöbler till rätt pris och att du som kund känner dig nöjd med ditt köp. Därför har vi infört prisgaranti. Upplägget är enkelt - om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en annan återförsäljare matchar vi priset. För att underlätta för dig som kund prismatchar vi dessutom löpande produkter i vårt sortiment mot utvalda aktörer för att du ska få marknadens mest förmånliga pris. Läs mer om villkoren och hur du nyttjar vår prisgaranti.

 

ATT INREDA ETT HEM

Behöver du hjälp med att inreda är du välkommen att ta hjälp av våra experter i butiken på Gamla Nynäsvägen 606 i Skogås, Stockholm. Oavsett var du bor kan du kontakta våra inredare för att få råd över telefon och e-post.

Meny