Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Galvaniserad
1.990:-
Vit
1.990:-

Produktbeskrivning

Trädkrona, vas från Tingest. Trädkrona är en vas i glas och stål som ritats för att bära upp en blombukett, inte bara för att förvara den. Vasens kvistsystem viker ut sig högst upp på vasen som ett bärverk, här kan blommor både slingra sig igenom och luta sig emot. Vasen är tillverkad av laserskuren lackerad stålplåt med en cylinder i glas.

 

Tingest

Tingest motto är att erbjuda gamla hantverkstraditioner i modern form till en rimlig penning. Sortimentet består av inredningsdetaljer som inspirerats av den skandinaviska naturen och svenska landskap. Produkterna tillverkas i Sverige av omsorgsfullt utvalda hantverkare i naturliga material och med en grundtanke på miljön. Vid lanseringen av Tingest 2013 ingick sju produkter, alla ritade av formgivaren Alexander Lervik. Att rita och producera egna produkter var länge hans dröm - nu är den verklighet. Resultatet är ett sortiment av exklusiva och designstarka produkter med fokus på gediget hantverk och hållbarhet.

Trädkrona Galvaniserad

Vas

1.990:-
Ord. pris: 1.990:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Tingest
 • Mått:

  Ø: 36 cm
  Höjd: 31 cm
 • Design:

  Alexander Lervik
 • Material:

  Galvaniserat stål, glas
 • Leveranstid:

  Ca 2-10 dagar
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  38352 / 38351
Visa fler produkter
Liknande produkter