Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Inredningsdetaljer / Vaser och blomkrukor / Äng Blågrön
Välj utförande
Blågrön
1.200:-
Mässing
1.200:-
Svärtad mässing
1.200:-

Produktbeskrivning

Äng, vas i mässing och glas från Klong, formgiven av Eva Schildt. Den sirligt utskurna mässingen fungerar som blomsterstöd. Placera ut blommorna efter eget tycke och smak och skapa din egen sommaräng.

 

Skötselråd Äng: Mässingen är lackerad för att kunna klara av att vara i vatten men tänk på att torka bort växtsaft från mässingsytan. Skulle det ändå uppstå fläckar på mässingen så går det att putsa. Har det kommit växtsafter i lacken så kan det vara svårt att få bort - det är därför viktigt att ni ser till att torka bort detta genast. Har det blivit fläckar som trängt sig in i lacken så är det bäst att först använda lacknafta eller tinner (för att ta bort lacken) och sedan använda mässingsputs. 

Klong

KLONG Intermestic utvecklar basföremål för hemmet och det dukade bordet. Inspirationen kommer från många olika kulturer. KLONG Intermestics produkter har oftast svensk formgivning men det mesta tillverkas utomlands. Designprocessen har genom åren resulterat i ett globalt nätverk där producenter och designer utbyter erfarenheter. Föremålen tas fram med respekt för människan och naturen. Och ska vara till glädje och nytta för brukaren under lång tid. KLONG Intermestic AB startades av Eva Hjertberg år 1999.

KLONG Interior utvecklar föremål där funktion, material och form sammanflätas till någon värdefullt. Som man både vill vårda, som håller länge och man aldrig tröttnar på. Som känns bra att ge bort och att få. Hos KLONG Interior förenas det självklara med något oväntat. KLONG Interior vill ta fram möbler och belysning som producerats med respekt för människan och naturen. Det mesta i KLONG Interiors kollektion tillverkas i Sverige. Varje möbel ska vara till glädje och nytta för brukaren under lång tid.KLONG Interior startades av Eva Hjertberg och Jonas Bohlin år 2005.

Äng Blågrön

Vas

1.200:-
Ord. pris: 1.200:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Klong
 • Mått:

  Ø:21 cm H:10 cm
 • Design:

  Eva Schildt
 • Material:

  Glas, mässing
 • Leveranstid:

  Ca 2-10 dagar
 • Leveranstider under sommaren:

  Många av våra leverantörer håller stängt över sommaren varför leveranstider av en del beställningsvaror kan förlängas med 3–4 veckor. Även slutsålda lagervaror kan påverkas.
Visa fler produkter
Liknande produkter