Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Dusty Blue
625:-
Black
625:-
Dark Green
649:-
Dark Grey
625:-
Rose
649:-
Light Grey
625:-
Ochre
625:-

Produktbeskrivning

Plant Box Small är en elegant och tidlös blomlåda från Ferm Living, avsedd för mindre utrymmen eller fönsterbräden. Namnet till trots fungerar lådan som förvaring till allt möjligt - småsaker i hallen, flaskor i badrummet eller leksaker. Välj mellan fem harmoniska färger.

Plant Box finns även i en större version

ferm LIVING

Ferm Living har sitt ursprung i en grafisk designbyrå i Århus, Danmark, och grundades av Trine Andersen 2005. Företaget gick från att vara en grafisk designbyrå till ett företag som designar och säljer livsstilsprodukter när Trine inredde sitt hus. Hon letade efter grafisk tapet, men bara kunde inte hitta rätt mönster - och när hon väl hade hittat det, var det alldeles för dyrt. Trine beslutade att andra människor förmodligen kände på samma sätt, så hon bestämde sig för att ta det på sig att skapa grafiskt tapetmönster till ett överkomligt pris. I februari 2006 kom den allra första tapetkollektion, och sedan dess har saker och ting har gått snabbt! Ferm Living arbetar nu på många marknader runt om i världen och har agenter/distributörer i Australien, USA, Finland, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Frankrike, Italien, Sverige och Japan.

Plant Box Small Dusty Blue

Blomlåda

625:-
Ord. pris: 625:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  ferm LIVING
 • Mått:

  Bredd: 45 cm
  Djup: 17 cm
  Höjd: 14,5 cm
 • Design:

  ferm LIVING
 • Material:

  Pulverlackerad metall
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  50981 / 50985
Visa fler produkter
Liknande produkter