Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Small
129:-
Medium
189:-
Large
299:-

Produktbeskrivning

POV Planter är en serie växtspaljéer i tre olika storlekar som passar för både inomhus- och utomhusbruk. Dessa spaljéer i pulverlackerat stål är lika funktionella som dekorativa. Du trycker enkelt ner dem i jorden och det geometriska mönstret kommer att ge stöd åt växter av alla möjliga slag. Mönstret ramar in växterna samtidigt som det lämnar plats åt dem för att få ett bra grepp. POV Planter kommer i färgerna svart och vit. Kombinera gärna med andra delar ur POV-serien eller Wire Series Pot från Menu.

Menu

Det danska designföretaget Menu har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som Menu har blivit kända för. Menu har många erkända formgivare under sitt tak som alla hjälper till att bidra till Menu's vision. Tänk enkelhet, användarvänlighet och prismedveten produktion. Rena linjer med fokus på hantverksskicklighet och funktion. En palett av naturnära färger och varma toner. Modern, diskret och hantverksmässig minimalism.

POV Planter Black Small

Växtspaljé

129:-
Ord. pris: 129:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Menu
 • Mått:

  Bredd: 11 cm
  Djup: 0,5 cm
  Höjd: 32 cm
 • Design:

  Note Design Studio
 • Material:

  Pulverlackerat stål
 • Leveranstid:

  Lagervara med reservation för slutförsäljning
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  46273 / 46270
Visa fler produkter
Liknande produkter