Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Natur
490:-
Svart
490:-

Produktbeskrivning

Med denna bok- och tidningshängare från Tingest kan du smycka din vägg med ditt favoritmagasin eller en vacker bok. Snöret hjälper dig dessutom att hålla koll på var du är i läsningen. Anpassa hängaren till en mindre bok genom att justera den nedre klossen, det är bara att slå en knut högre upp på snöret för att låsa den i rätt läge. Tidningshängaren är tillverkad i massiv ask och är formgiven av Sanna Trotsman.

Tingest

Tingest motto är att erbjuda gamla hantverkstraditioner i modern form till en rimlig penning. Sortimentet består av inredningsdetaljer som inspirerats av den skandinaviska naturen och svenska landskap. Produkterna tillverkas i Sverige av omsorgsfullt utvalda hantverkare i naturliga material och med en grundtanke på miljön. Vid lanseringen av Tingest 2013 ingick sju produkter, alla ritade av formgivaren Alexander Lervik. Att rita och producera egna produkter var länge hans dröm - nu är den verklighet. Resultatet är ett sortiment av exklusiva och designstarka produkter med fokus på gediget hantverk och hållbarhet.

Tidningshängaren Svart

Tidningshängare

490:-
Ord. pris: 490:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Tingest
 • Mått:

  Bredd: 10 cm
  Djup: 3 cm
  Höjd: 44 cm
 • Design:

  Sanna Trotsman
 • Material:

  Svartbetsad ask, snöre
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  47272 / 47270
Visa fler produkter
Liknande produkter