Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
48
14.700:-
72
18.375:-

Produktbeskrivning

Stochastic betyder att något är slumpmässigt bestämt och det passar väl in på denna pendel från italienska Luceplan designad av norska Daniel Rybakken. Med 48 alternativt 72 sfärer i glas, vita eller metalliserade, som hänger på olika nivåer känns denna taklampa både slumpmässig och alldeles självklar.

 

En vacker pjäs bestående av glasbollar på olika höjder, oändliga kombinationer skapas i en slags kontrollerad frihet. Varje sfär är ansluten till stålvajrar av olika längder som kan fästas enligt personligt tycke och smak. Ljuskällan – en dubbel högeffektiv ledmodul som är innesluten i kulorna genererar ett varmt ljus som är riktat på uppåt och nedåt.

Luceplan

Italienska Luceplan bildades 1978 av de tre arkitekterna Ricardo Sarfatti, Paolo Rizzatto och Sandra Severi med ambitionen att skapa belysning med hög kvalitet för det moderna hemmet. För Luceplan är ljus en kombination av tre faktorer – erfarenhet, forskning och innovation. Industridesign på högsta nivå, där människors beteenden, omvärldsbevakning, kultur, miljö och design spelar in i den slutgiltiga produkten.

 

Luceplan vill bidra till en förbättrad miljö och livskvalitet varför led, energibesparande lampor och en väl genomtänkt produktionsprocess är viktiga faktorer. Lamporna som Luceplan formger, tillsammans med världsledande designers, är lampor för framtiden, för hemmen och för offentliga miljöer. Lampor som ska hålla länge både i kvalitet och utseende.

Stochastic Opal White 48

Pendel

14.700:-
Ord. pris: 14.700:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Luceplan
 • Mått:

  Se skiss
 • Design:

  Daniel Rybakken
 • Material:

  Rostfritt stål, anodiserad aluminium, handblåst glas
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–4 veckor
 • Ljuskälla/ sockel:

  LED 25W 220–240V 2700K
 • Ljuskälla ingår:

  Ja
 • Prod. id.:

  57030 / 57025

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter