Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Classic White
6.995:-
Hues of Blue
6.995:-
Hues of Green
6.995:-
Hues of Grey
6.995:-
Hues of Orange
6.995:-
Hues of Red
6.995:-
Hues of Rose
6.995:-
Modern White
6.995:-

Produktbeskrivning

PH 5 är förmodligen den mest kända lampa som Poul Henningsen har skapat. Den är designad för att hänga lågt över bordet och ger en kontrollerad och behaglig belysning. Armaturen ger ett helt och hållet bländfritt ljus. Armaturen har formgivits utifrån principen om ett reflekterande treskärmssystem som riktar merparten av ljuset nedåt. Armaturen skapar ett ljus som är både nedåtriktat och tack vare den trumpetformade överskärmen även ett sidoriktat ljus, vilket gör att armaturen lyser upp sig själv och området kring armaturen när den är tänd. Med PH 5 Classic skapas ett varmare sken med hjälp av den röda insidan och den lilla blå reflektorn. PH 5 är mattlackarerad i vitt med avbländningsskärm i blått och aluminiumstag i lila.

Louis Poulsen

I över 70 år har danska Louis Poulsen samarbetat med framsynta formgivare och arkitekter för att producera innovativa belysningslösningar för byggnader och dess närmsta omgivning. Den unika designen, hantverket och den höga kvalitén hos Louis Poulsen's armaturer återfinns i projekt runt om i hela världen.

 

Den revolutionära filosofin hos Poul Henningsen, skapare av en rad genialiska belysningslösningar samt ett nära samarbete med arkitekter och formgivare har befäst Louis Poulsens kunnande. Flera av deras produkter har redan blivit "konstverk" eller klassiker, inte bara på grund av sin design, utan även på grund av sitt unika, ovanliga och exceptionella ljus

 

Louis Poulsen har som affärskoncept att utveckla, tillverka och marknadsföra belysningsprodukter med hög kvalitet och funktionell design till byggnader och bebyggda områden. Deras belysnings armaturer är berömda för sin originalitet, enkelhet och exceptionella ljusbehandling. Belysningsfilosofin bakom Louis Poulsens produkter utgår från tre nyckelord: funktion, komfort och atmosfär. Tillsammans lägger de grunden till ett brett produktsortiment på både den professionella och den privata marknaden.

PH 5 Classic White

Pendel

6.995:-
Ord. pris: 6.995:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Louis Poulsen
 • Mått:

  Ø: 50 cm
  Höjd: 28,5 cm
 • Design:

  Poul Henningsen
 • Material:

  Mattlackerad aluminium
 • Leveranstid:

  Beställningsvara
 • Ljuskälla/ sockel:

  E27 1x23/30W TC-TSE/1x200W A80
 • Ljuskälla ingår:

  Nej
 • Kabel:

  3 m vit textil
 • Tillbehör:

  Takkopp ingår. Ej försedd med takkontakt.
 • Övrigt:

  Se alternativa energibesparande ljuskällor på www.louispoulsen.com
 • Prod. id.:

  58568 / 3401
Visa fler produkter
Liknande produkter