Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Belysning / Taklampor / Liv Takpendel Liten Vit

Produktbeskrivning

Liv bordslampa från Klong är formgiven av Jonas Bohlin. Liv är tillverkad i tyll och stål och finns i ett par olika utföranden - bordslampa, golvlampa och taklampa i två olika storlekar.

 

Jonas Bohlin har lång yrkeserfarenhet och är en av Sveriges mest välkända formgivare. Han har ritat många interiörer, möbler, lampor och lång rad andra produkter. Han har undervisat på Konstfack (professor i möbeldesign 2004–09) och var den som en gång initierade Formlinjen på Beckmans Designhögskola. Jonas Bohlins karriär fick något av en rivstart. Redan i samband med examensutställningen på Konstfack, 1981, blev hans namn rubriker. Betongstolen Concrete blev en vattendelare i den svenska designdebatten. Vad är viktigast, form eller funktion? löd frågan. Idag kan svaret tyckas oviktigt och Jonas Bohlin själv har aldrig låtig sig pressas in i något antingen-eller fack.

Klong

KLONG Intermestic utvecklar basföremål för hemmet och det dukade bordet. Inspirationen kommer från många olika kulturer. KLONG Intermestics produkter har oftast svensk formgivning men det mesta tillverkas utomlands. Designprocessen har genom åren resulterat i ett globalt nätverk där producenter och designer utbyter erfarenheter. Föremålen tas fram med respekt för människan och naturen. Och ska vara till glädje och nytta för brukaren under lång tid. KLONG Intermestic AB startades av Eva Hjertberg år 1999.

KLONG Interior utvecklar föremål där funktion, material och form sammanflätas till någon värdefullt. Som man både vill vårda, som håller länge och man aldrig tröttnar på. Som känns bra att ge bort och att få. Hos KLONG Interior förenas det självklara med något oväntat. KLONG Interior vill ta fram möbler och belysning som producerats med respekt för människan och naturen. Det mesta i KLONG Interiors kollektion tillverkas i Sverige. Varje möbel ska vara till glädje och nytta för brukaren under lång tid.KLONG Interior startades av Eva Hjertberg och Jonas Bohlin år 2005.

Liv Takpendel Liten Vit

Taklampa

5.000:-
Ord. pris: 5.000:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Klong
 • Mått:

  H:50 cm Ø ca 40 cm
 • Design:

  Jonas Bohlin
 • Material:

  Tyll, stål
 • Leveranstid:

  Ca 2-3 veckor
 • Ljuskälla/sockel:

  Max 60W E27
 • Ljuskälla ingår:

  Nej
 • Kabel:

  Ca 3,5 m, svart
 • Tillbehör:

  Takkopp ingår ej. Försedd med lamppropp.
 • Prod. id.:

  9562
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter