Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Vendia-serien kännetecknas av en praktisk elegans som gör möblerna till ett givet val när ytan är begränsad. Vendia är därför perfekt för inredning av altaner, små terrasser och mysiga sittplatser i det gröna. Möblerna är fällbara och stolen har en sittkomfort utöver det vanliga. Serien är formgiven av Mogens Homriis. 

 

De flesta av Skageraks möbler tillverkas av teak, dels för att teaken har ett tilltalande utseende men även tack vare dess goda egenskaper. Träet har vackra färgskiftningar i mörka och gyllene toner. Den höga halten av naturligt impregnerande oljor gör teaken motståndskraftig mot röta och svampangrepp. Därför är teak ett idealiskt material för både inom- och utomhusmöbler. Jämfört med många andra material har trä många goda egenskaper när det gäller koldioxid och vårt klimat, eftersom det är en förnybar resurs.

Skagerak

Skagerak tillverkar möbler för generationer, med hållbarhet både i formgivning och material. Detta tillsammans med deras erkända miljömedvetenhet är något som genomsyrar hela verksamheten. Företaget är grundat och har sitt säte på norra Jylland i Danmark och inspireras av miljöerna kring Skagen. Skagerak är sedan 1800-talet mest kända för att tillverka utemöbler, men har med åren även lagt till möbler för inomhusbruk i sortimentet. Det som kännetecknar Skagerak historiskt är deras trämöbler, främst i massiv teak,  men idag producerar de även möbler i konstrotting, stål och plast.

Vendia

Stol

2.966:-
Ord. pris: 3.295:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Skagerak
 • Mått:

  Bredd: 41 cm
  Djup: 52,5 cm
  Höjd: 82,5 cm
 • Design:

  Mogens Holmriis
 • Material:

  Massiv teak
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2 veckor
 • Prod. id.:

  24026
Passar bra till
Liknande produkter