Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Midnight Blue
1.850:-
Vit
1.850:-
Lavagrå
1.850:-
Olive Green
1.850:-

Produktbeskrivning

Copenhagen City från Cane-line är en modern stol i aluminium, subtil men samtidigt genomtänkt och funktionell. Copenhagen passar perfekt in i en urban miljö och är ideell som en lätt och elegant stol, varhelst den behövs. Denna stol är okomplicerad i både design och funktion. Den är stapelbar och passar för både utomhus- och inomhusbruk, som en köksstol eller tom som en rå, modern skrivbordsstol. Copenhagen City-stolen är tillverkad i aluminium och försedd med en allväders-pulverlackering. Hela Copenhagen-serien är designad av Strand+Hvass.

Cane-line

Cane-line A / S är ett danskt företag som grundades 1986 i Odense. Idag har de vuxit till en av de ledande leverantörerna av underhållsfria utemöbler.

Företagets mål är att ligga i täten när det gäller produktutveckling och design av stilrena möbler med hög kvalitet och lång hållbarhet. Produkterna fungerar bra både för inom- och utomhusbruk. 

Copenhagen City Midnight Blue

Stol

1.850:-
Ord. pris: 1.850:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Cane-line
 • Mått:

  Bredd: 45,9 cm
  Djup: 56,4 cm
  Höjd: 75,9 cm
  Sitthöjd: 45 cm
 • Design:

  Strand+Hvass
 • Material:

  Aluminium med allväders-pulverlackering
 • Leveranstid:

  Ca 2–3 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  50362 / 50360
Visa fler produkter
Liknande produkter