Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Lavagrå/Natur
3.400:-
Vit
2.800:-
Lavagrå
2.800:-
Lavagrå med dyna
3.400:-

Produktbeskrivning

Stolen Less från Cane-line är, med dess formgjutna säte och rygg i aluminium, en unik utemöbel med ett tidlöst uttryck. För formgivningen står det danska designteamet Hee Welling och Gudmundur Ludvik. Less-stolen har en mycket ren och enkel ramkonstruktion, förfinad ner till minsta detalj, vilket gör att den passar utmärkt till de allra flesta bord. Aluminiumramen är mycket vädertålig och slitstark tack vare sin pulverlackering som är särskilt anpassad för utomhusbruk.

Cane-Line Weave är ett fiber gjort av färgat och slitstarkt polyethylene. Det är idealiskt för utomhusbruk i alla olika klimat eftersom det är okänsligt för temperaturförändringar och UV-resistent. Fibret är flexibelt, eftersom det är vävt så ger det en optimal komfort och en struktur som är så stark att Cane-Line Väv kan behålla sin passform i många många år.

Cane-line

Cane-line A / S är ett danskt företag som grundades 1986 i Odense. Idag har de vuxit till en av de ledande leverantörerna av underhållsfria utemöbler.

Företagets mål är att ligga i täten när det gäller produktutveckling och design av stilrena möbler med hög kvalitet och lång hållbarhet. Produkterna fungerar bra både för inom- och utomhusbruk. 

Less Lavagrå/Natur

Karmstol

3.400:-
Ord. pris: 3.400:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Cane-line
 • Mått:

  Bredd: 57 cm
  Djup: 55 cm
  Höjd: 78 cm
  Sitthöjd: 48 cm
 • Design:

  Welling/Ludvik
 • Material:

  Aluminium. Cane-line Weave
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–4 veckor
 • Prod. id.:

  50409 / 50407
Visa fler produkter
Liknande produkter