Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Natural Oak/Brass
3.895:-
Burned Oak/Steel
3.895:-

Produktbeskrivning

Rise & Shine är en skulptural väggspegel formgiven av Hunting & Narud för New Works. Spegeln har en solid vikt som gör att placeringen går att justeras i höjdled för att passa användaren. Välj mellan naturlig ek med vikt i mässing och rökt ek med vikt i stål. 

New Works

New Works är en Köpenhamnbaserad designbyrå som grundades 2012 – då under namnet Newvorks. Idag har det unga företaget samarbeten med flera erkända skandinaviska designers och man har profilerat sig i inredningsbranschen genom att använda naturliga material och geometriska former. New Works strävar efter att tillhandahålla produkter som befinner sig i gränslandet mellan konst och design, ständigt med tonvikt på funktionalitet. "Vi använder den energi som uppstår när hantverk och design möts för att skapa skulpturala möbler och livsstilsprodukter som vågar utmana vårt skandinaviska arv" säger Knut Bendik Humlevik, en av New Works grundare. 

Rise & Shine Natural Oak/Brass

Spegel

3.895:-
Ord. pris: 3.895:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  New Works
 • Mått:

  Ø: 45 cm
  Höjd: 80–160 cm
 • Design:

  Hunting & Narud
 • Material:

  Spegelglas, massiv ek, massiv mässing, svart rep
 • Leveranstid:

  Ca 2–10 dagar
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  49981 / 49586
Visa fler produkter
Liknande produkter