Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

GUBI Round Wall Mirror i polerad mässing är en elegant spegel i tidlöst utförande. Vacker i sin enkelhet och passar i hemmets alla rum tack vare sin klassiska design. Spegeln är fin att kombinera med Randaccio Circular wall mirror, också den från GUBI.  

Gubi

Sedan 1967 har grundfilosofin hos Gubi varit att skapa tidlös design, med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. Företagets många nya produkter utvecklas delvis i samarbete med formgivare som man arbetat med tidigare och dels i samarbete med, för Gubis del, nya designers. För närvarande ligger fokus på att bygga en klassisk kollektion av designikoner från 1930-talet och fram till idag. Kollektionen omfattar både ett brett geografiskt spektra och en lång tidslinje, men tonvikten ligger alltid på samma uttalade kärnvärden. På det viset så finns det alltid ett genomgående tema över hela Gubis sortiment.

GUBI Round Wall Mirror

Spegel

12.695:-
Ord. pris: 12.695:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva (värde 895:-) vid köp över 10.000:-. Gåvan är "AJ LK Table Clock" från Rosendahl.

Produktinformation

 • Varumärke:

  Gubi
 • Mått:

  Ø: 110 cm
 • Material:

  Polerad mässing, spegelglas
 • Leveranstid:

  1–2 veckor
 • Leveranstider under sommaren:

  Många av våra leverantörer håller stängt över sommaren varför leveranstider av en del beställningsvaror kan förlängas med 3–4 veckor. Även slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  50828
Visa fler produkter
Liknande produkter