Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
45 cm
6.395:-
58 cm
7.995:-
70 cm
9.795:-

Produktbeskrivning

Adnet, spegel klädd med italienskt kärnläder, från GUBI. Denna unika spegel är designad av Jacques Adnet i samarbete med Hermes. Spegelns ram samt upphängning är klädd med vackert, italienskt läder och är försedd med detaljer av mässing. Tillgänglig med svart, brunt eller olivfärgat läder och i tre olika diametrar, 45, 58 samt 70 cm.

Gubi

Sedan 1967 har grundfilosofin hos Gubi varit att skapa tidlös design, med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. Företagets många nya produkter utvecklas delvis i samarbete med formgivare som man arbetat med tidigare och dels i samarbete med, för Gubis del, nya designers. För närvarande ligger fokus på att bygga en klassisk kollektion av designikoner från 1930-talet och fram till idag. Kollektionen omfattar både ett brett geografiskt spektra och en lång tidslinje, men tonvikten ligger alltid på samma uttalade kärnvärden. På det viset så finns det alltid ett genomgående tema över hela Gubis sortiment.

Adnet Svart 45 cm

Spegel

6.395:-
Ord. pris: 6.395:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Gubi
 • Mått:

  Ø: 45 cm
 • Design:

  Jacques Adnet
 • Material:

  Italienskt läder/Glas
 • Leveranstid:

  Ca 1–2 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  22933 / 22932
Visa fler produkter
Liknande produkter