Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Bronze
1.995:-
Grey Mist
1.995:-

Produktbeskrivning

Miró Miró är en serie speglar formgivna av Ida Linea Hildebrand för Friends & Founders. Serien kännetecknas av det lilla runda bordet i metall som är både dekorativt och praktiskt. Miró Miró Round har tonat glas – välj mellan Bronze och Grey Mist. 

Friends & Founders

Det svenska varumärket Friends & Founders grundades 2013 av Rasmus & Ida Linea Hildebrand och filosofin är "Favorite Spots" – utrymmet som betonar och firar det unika hos varje individ. Formgivarna inspireras av vardagen och uppmuntar alla till att leva i nuet med orden: "Handplocka ditt eget liv, skapa din egen historia och få saker att hända". Tanken är att omge sig med genuina saker som verkligen betyder något eller som påminner dig om något eller någon. Att omge sig med färre, men viktigare föremål. 

 

Sortimentet är designat för alla tänkbara sammanhang och tillfällen och fungerar lika bra inne som ute, på kontoret som i hemmet. Produkterna kännetecknas av starka siluetter och det skandinaviska arvets enkelhet. Friends & Founders är ovilliga att kompromissa när det gäller design och att förverkliga sina idéer. Att minimera mängden material, både i själva produkten men även i tillverkningsprocessen, och att balansera på gränsen för vad som är tekniskt möjligt fascinerar duon. 

Miró Miró Round Bronze

Spegel

1.995:-
Ord. pris: 1.995:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Friends & Founders
 • Mått:

  Ø: 50 cm, bord Ø: 10 cm
 • Design:

  Ida Linea Hildebrand
 • Material:

  Spegelglas, lackerad metall
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–8 veckor
 • Övrigt:

  Endast inomhusbruk
 • Prod. id.:

  48804 / 48803
Visa fler produkter
Liknande produkter