Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Adorn Mirror Full Size, en stilren helkroppsspegel från Ferm Living. Adorn är berikad med en elegant krona och fot av mässingspläterad metall, designad med en klar referens till smyckesvärlden. Spegeln kan lutas mot väggen eller hängas med upphängningsanordningen på baksidan.

ferm LIVING

Ferm Living har sitt ursprung i en grafisk designbyrå i Århus, Danmark, och grundades av Trine Andersen 2005. Företaget gick från att vara en grafisk designbyrå till ett företag som designar och säljer livsstilsprodukter när Trine inredde sitt hus. Hon letade efter grafisk tapet, men bara kunde inte hitta rätt mönster - och när hon väl hade hittat det, var det alldeles för dyrt. Trine beslutade att andra människor förmodligen kände på samma sätt, så hon bestämde sig för att ta det på sig att skapa grafiskt tapetmönster till ett överkomligt pris. I februari 2006 kom den allra första tapetkollektion, och sedan dess har saker och ting har gått snabbt! Ferm Living arbetar nu på många marknader runt om i världen och har agenter/distributörer i Australien, USA, Finland, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Frankrike, Italien, Sverige och Japan.

Adorn Mirror Full Size

Spegel

1.800:-
Ord. pris: 1.800:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  ferm LIVING
 • Mått:

  45x159 cm
 • Material:

  Mässing och spegelglas
 • Leveranstid:

  Lagervara från september 2017
 • Leveranstider under sommaren:

  Många av våra leverantörer håller stängt över sommaren varför leveranstider av en del beställningsvaror kan förlängas med 3–4 veckor. Även slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  50971
Visa fler produkter
Liknande produkter