Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Välj färg på dyna

Produktbeskrivning

Connect fotpall ingår i en serie loungemöbler för utomhusbruk från danska Cane-line. Connect är tillverkad i en väderbeständig fiber, Cane-line Weave som är ett fiber gjort av färgat och slitstarkt polyethylene. Det är idealiskt för utomhusbruk i alla olika klimat eftersom det är okänsligt för temperaturförändringar och UV-resistent. Fibret är flexibelt, eftersom det är vävt så ger det en optimal komfort och en struktur som är så stark att Cane-Line Väv kan behålla sin passform i många många år.

Dynorna är klädda med tyget Sunbrella Natte och försedda med QuickDry Foam. Sunbrella är ett tyg gjort för att hålla länge, det andas, är rötsäkert och står emot kondens. Färgpigmenten tillsätts inifrån och ut redan i inledningsfasen då själva fibrerna tillverkas. Detta gör att färgerna står emot både solens strålar och tuffa väderförhållanden. QuickDry Foam är ett material som försäkrar maximal dränering och luftcirkulation. Det vill säga att dynan torkar snabbare när den blivit utsatt för regn och fukt.

Cane-line

Cane-line A / S är ett danskt företag som grundades 1986 i Odense. Idag har de vuxit till en av de ledande leverantörerna av underhållsfria utemöbler.

Företagets mål är att ligga i täten när det gäller produktutveckling och design av stilrena möbler med hög kvalitet och lång hållbarhet. Produkterna fungerar bra både för inom- och utomhusbruk. 

Connect

Fotpall

4.538:-
Ord. pris: 6.050:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Cane-line
 • Mått:

  Bredd: 71 cm
  Djup: 71 cm
  Höjd: 30 cm
 • Design:

  Cane-Line Design Team
 • Material:

  Cane-Line Weave. Stomme av rostfritt galvaniserat stål. Dynor klädda med Sunbrella Natte
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–4 veckor
 • Prod. id.:

  50349
Visa fler produkter
Liknande produkter