Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Natur
8.100:-
Cognac
8.100:-
Mocca
8.100:-
Svart
8.100:-

Välj utförande underrede

 

Produktbeskrivning

Soffbord O Table är formgivet av Dennis Marquart för OX denmarq. Bordsskiva av läder och underrede av mässing, rostfritt stål alternativt pulverlackerat rostfritt stål. Finns även i en mindre storlek, Ø:60 cm, Mini O Table. Välj mellan olika utföranden på lädret. 

OX Denmarq

OX denmarq är ett danskt företag som tillverkar stilrena och spännande möbler. Materialen som används är framförallt rostfritt stål och högkvalitativt argentinskt, miljövänligt färgat läder. Namnet OX är en hyllning till det unika råmaterialet och djuret som det kommer ifrån. OX denmarq är resultatet av ett samarbete mellan Danmark och Argentina där man har kombinerat respektive länders naturtillgångar och kunskaper för att skapa unika produkter. OX möbler är konstruerade för att hålla mer än en livstid.

 

OX läder, ryggraden i de flesta av OX denmarqs produkter, är tillverkat av boskap som är uppfödd på vidderna Pampas i Argentina. Pampas är hem för ungefär 70 miljoner boskapsdjur, vilket gör Argentina till en av de ledande läderproducenterna i världen. Det faktum att Argentinas boskapsjordar rör sig fritt under merparten av sina liv betyder att naturen lämnar märken som t ex insektsbett. Dessa märken speglar det naturliga i produkten.  

O Table Läder Natur

Soffbord

8.100:-
Ord. pris: 8.100:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  OX Denmarq
 • Mått:

  Ø: 80 cm
  Höjd: 40 cm
 • Design:

  Dennis Marquat
 • Material:

  Läder, rostfritt stål
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4 veckor
 • Övrigt:

  Observera att skiftningar i materialet kan förekomma och att varje exemplar är unikt
 • Prod. id.:

  17751 / 17742
Visa fler produkter
Liknande produkter