Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Marmor Carrara
4.950:-
Marmor Indio
4.800:-
Marmor Marquina
5.250:-

Välj utförande underrede

 

Produktbeskrivning

Ninety Table, soffbord formgivet av Dennis Marquart för OX Denmarq. Bordsskiva av marmor och underrede av mässing, rostfritt stål alternativt pulverlackerat rostfritt stål. Bordet kommer i tre olika storlekar, 60x60 cm, 80x80 cm samt 120x60 cm.  

 

Observera: Marmor är ett mjukt stenmaterial och skivan kräver därför varsam hantering vid montering av stommen. Marmor tolererar inte inte heller någon form av syror. Polerade ytor behandlas bäst med syrafritt vax eller natursåpa. Använd er inte av rengöringsmedel som är gjorda för att ta bort kalkbelägg. Länna Möbler eller OX Denmark tar inget ansvar för skador på bordet som uppstår som en konsekvens av felaktig behandling. 

OX Denmarq

OX denmarq är ett danskt företag som tillverkar stilrena och spännande möbler. Materialen som används är framförallt rostfritt stål och högkvalitativt argentinskt, miljövänligt färgat läder. Namnet OX är en hyllning till det unika råmaterialet och djuret som det kommer ifrån. OX denmarq är resultatet av ett samarbete mellan Danmark och Argentina där man har kombinerat respektive länders naturtillgångar och kunskaper för att skapa unika produkter. OX möbler är konstruerade för att hålla mer än en livstid.

 

OX läder, ryggraden i de flesta av OX denmarqs produkter, är tillverkat av boskap som är uppfödd på vidderna Pampas i Argentina. Pampas är hem för ungefär 70 miljoner boskapsdjur, vilket gör Argentina till en av de ledande läderproducenterna i världen. Det faktum att Argentinas boskapsjordar rör sig fritt under merparten av sina liv betyder att naturen lämnar märken som t ex insektsbett. Dessa märken speglar det naturliga i produkten.  

Ninety Table 60x60 cm Marmor Carrara

Soffbord

4.950:-
Ord. pris: 4.950:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  OX Denmarq
 • Mått:

  Bredd: 60 cm
  Djup: 60 cm
  Höjd: 30 cm
 • Design:

  Dennis Marquart
 • Material:

  Skiva i marmor med underrede i rostfritt stål, svart pulverlackerat rostfritt stål, ek alt. mässing
 • Leveranstid:

  Ca 4–6 veckor (mässing ca 10–14 veckor)
 • Övrigt:

  Observera att Carrara ofta går i gråa toner. Skiftningar i materialet kan förekomma och varje exemplar är unikt
 • Prod. id.:

  33292 / 33287
Komplettera med
Visa fler produkter
Liknande produkter