Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Välj utförande skiva

Välj utförande underrede

Välj utförande skruvhuvuden

Produktbeskrivning

NEB 6-legged Sofa Table är ett soffbord med grafisk design formgivet av Per Söderberg. Välj själv utförande på skiva och lack på underrede och skruvhuvuden. Soffbordet tillhör kollektionen No Early Birds och har karaktäristiskt korsade ben i metall. Skruvarna som används till monteringen är fullt synliga och bidrar till bordets elegans. 

No Early Birds

No Early Birds är en tidlös kollektion designad och producerad av Per Söderberg. "Min filosofi är att göra medveten design med ett signifikant uttryck av taktila och hållbara material" säger Söderberg. Kollektionen består av ett begränsat antal delar som skapar ett komplett utbud av produkter. Genomtänkta detaljer och enkel montering har varit ledord genom hela designprocessen. Per Söderberg har en master i design från Domus Academy i Milano och kollektionen No Early Birds lanserades 2010. Samtlig produktion sker i Sverige. 

NEB 6-legged Sofa Table

Soffbord

24.700:-
Ord. pris: 24.700:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  No Early Birds
 • Mått:

  Ø: 90 cm
  Höjd: 45 cm
 • Design:

  Per Söderberg
 • Material:

  Topp i ekfanér, kanter i plywood, underrede i pulverlackad metall
 • Leveranstid:

  Ca 6–8 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  48238
Visa fler produkter
Liknande produkter