Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Off-White
4.549:-
Grey
4.549:-
Black
4.549:-

Produktbeskrivning

Airy är en lätt och elegant soffbordserie designad för Muuto av en av de ledande formgivarna i Skandinavien, Cecilie Manz. Airy består av en bordsskiva av polerad plywood och en metallram som svetsats och lötts samman med hög precision för att skapa en ljus och elegant siluett. Borden kommer i fyra olika storlekar och former samt fyra färger; off-white, grey, black och dusty green. 

 

Cecilie Manz om designen: "Tanken bakom Airy var att skapa ett soffbord som sätter prägel till rummet, men som inte är för dominerande. Resultatet blev en soffbordsserie som behärskar den fina balansen mellan att vara lätt och luftigt och samtidigt har en massa personlighet och individualitet. Med denna kombination får Airy en multifunktionalitet som gör att soffbordet lämpar sig till alla typer av inredning." 

Muuto

Tillsammans med dagens främsta skandinaviska designers har designföretaget Muuto en vision att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design. Muuto, det unga men redan internationellt framgångsrika nordiska designföretaget, strävar efter att lägga till ett nytt kapitel i skandinavisk designhistoria och därmed sätta regionen tillbaka i täten på den internationell designscenen. "Vi tror att vägen till framgång för modern skandinavisk design ligger i en stark tro på de främsta yngre formgivarna. Vi ger formgivarna frihet och inspiration för att skapa nya mönster, och vi ser det som ett av Muutos främsta mål att ligga i framkant i utvecklingen av formgivarna", säger Muutos Peter Bonnen, som tillsammans med Kristian Byrge grundat Muuto.

Airy Large Off-White

Soffbord

4.549:-
Ord. pris: 4.549:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Muuto
 • Mått:

  Bredd: 120 cm
  Djup: 65 cm
  Höjd: 41,2 cm
 • Design:

  Cecilie Manz
 • Material:

  Plywood med laminerad finish, pulverlackerad massivt stål
 • Leveranstid:

  Ca 6–8 veckor
 • Prod. id.:

  47810 / 47808

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter