Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Zio Coffee Table, designat av Marcel Wanders för Moooi. Zio är ett soffbord som andas elegans, med sin låga höjd och raffinerade detaljer. Zio är tillverkat i brunbetsad massiv ek med smäckra linjer som ger ett sobert intryck.

Moooi

Med sin unika och ikoniska blandning av belysning, möbler, mattor och inredningsdetaljer skapar Moooi inspirerande miljöer med ett spännande utbud av mönster och färger. Syftet att få människor i olika åldrar, från olika kulturer och med olika personligheter att bli förälskade i sina hem – en vision som ger liv till en helt ny värld av idéer och inspiration. Kollektionen är exklusiv, vågad, lekfull, unik och baserad på tanken att design är kärlek. Tidlösa objekt med en fint avvägd balans mellan karaktären från antika föremål och friskheten från modern design. Satsningen som grundades 2001 av Marcel Wanders och Casper Vissers är uppkallad efter det holländska ordet för vacker – med ett tredje ”o” som står för ett extra värde skönhet och innovation. Utöver företagets egna formgivare arbetar Moooi tillsammans med såväl nationellt och internationellt kända designers.

Zio Coffee Table 110

Soffbord

29.340:-
Ord. pris: 29.340:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva (värde 895:-) vid köp över 10.000:-. Gåvan är "AJ LK Table Clock" från Rosendahl.

Produktinformation

 • Varumärke:

  Moooi
 • Mått:

  Bredd: 110 cm
  Djup: 110 cm
  Höjd: 30 cm
 • Design:

  Marcel Wanders
 • Material:

  Massiv ek
 • Leveranstid:

  Ca 8–16 veckor
 • Leveranstider under sommaren:

  Många av våra leverantörer håller stängt över sommaren varför leveranstider av en del beställningsvaror kan förlängas med 3–4 veckor. Även slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  49707

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter