Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Ek
11.320:-
Björk
11.320:-
Valnöt
12.690:-
Vitbetsad björk
12.860:-
Svartbetsad ek
12.860:-

Produktbeskrivning

Soffbord Itomaki, med design av Dan Sunaga för Karl Andersson & Söneer, är ett ihopfällbart soffbord med en mycket finurlig lösning med ett antal trälister som fogas samman med varandra och hålls ihop av en stålvajer. ItoMaki betyder ”garnvinda” på japanska.

 

Bordet finns i flera olika storlekar. Träslagen är ek, björk, valnöt eller svartbets på ek samt vitbets på björk. Skiva av glas.

Karl Andersson & Söner

Året var 1898 när snickaren Karl Andersson i Berghem började tillverka möbler till grannskapet runt Vättern. Än i dag, över hundra år senare, tillverkar Karl Andersson & Söner möbler med hantverkarens noggrannhet och skicklighet. Men i dag serietillverkar de möbler som säljs över hela världen. Hos Karl Andersson & Söner finner du dels klassiska möbelserier som tillverkats i decennier, dels nydesignade möbler med varierande formspråk. Gemensamt för dem är att de är svenska klassiker av högsta kvalitet som håller för generationers slit och påverkan. Företaget samarbetar med en rad begåvade formgivare. I dessa samarbeten är den uttalade ambitionen att utveckla högklassiga möbler med trä som huvudmaterial och som har en stark identitet och en egen karaktär som står över flyktiga trender.

Itomaki 13 92 cm Ek

Soffbord

11.320:-
Ord. pris: 11.320:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Karl Andersson & Söner
 • Mått:

  Ø: 92 cm
  Höjd: 40 cm
 • Design:

  Dan Sunaga
 • Material:

  Klarlackad ek och glas
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 6–8 veckor
 • Prod. id.:

  13438 / 13433
Visa fler produkter
Liknande produkter