Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Produktbeskrivning

Exklusivt specialutförande av PK61 från Fritz Hansen för att fira 60-årsjubileumet av Poul Kjærholms klassiska soffbord. Detta jubileumsutförande har ett underrede av satinborstat stål som givits en galvanisk antracit yta och en skiva av Petra-marmor, en elegant djupgrå marmor med vit ådring. Säljs endast under en begränsad period. 

 

PK61 soffbord från 1956 visar tydligt Poul Kjærholm's utveckling från industridesigner till möbelarkitekt. Basens fyra delar är hopsatt av maskinskruvar och ger soffbordet ett unikt utseende. Den avtagbara bordsskivan är också ett exempel på Kjærholm's princip att gärna använda gravitationen för att hålla delarna på plats.

Fritz Hansen

Fritz Hansen grundades 1872 av visionären och möbelsnickaren med samma namn. Sedan dess har Fritz Hansen blivit ett exklusivt varumärke som är en naturlig del av både dansk och internationell designhistoria. Historien om Fritz Hansen kännetecknas av häpnadsväckande hantverk, unik design och kvalitet. Ledande arkitekter och formgivare från hela världen har genom åren bidragit till samlingen av vackra, tidlösa och funktionella möbler. Bland dessa finns Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, Piet Hein, Hans J. Wegner, Kasper Salto och Christian Dell. Med hög kreativitet och skaparvilja har dessa designers med innovativ teknik och nya material formgivit möbelklassiker som bland annat Myran™, Serie 7T™, Ägget™, Svanen™, Liljan™ och Kinastolen™. Varje detalj i sortimentet av t.ex. stolar, fåtöljer, soffor, bord, lampor och pallar är noga genomtänkt och med en hög finish som har stor del i utseendet. En möbel från Fritz Hansen garanterar utöver ett mervärde i sin inredning en tidlös, värdefull design och en historia värd att prata om.

PK61 Anno 2016

Soffbord

33.495:-
Ord. pris: 33.495:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Fritz Hansen
 • Mått:

  Bredd: 80 cm
  Djup: 80 cm
  Höjd: 32 cm
 • Design:

  Poul Kjærholm
 • Material:

  Underrede av satinborstat rostfritt stål. Skiva av Petra-marmor
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4–8 veckor
 • Prod. id.:

  48543
Visa fler produkter
Liknande produkter