Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
80 cm
31.085:-
120 cm
50.385:-

Välj utförande

Produktbeskrivning

PK61™ soffbord från 1956 visar tydligt Poul Kjærholm's utveckling från industridesigner till möbelarkitekt. Basens fyra delar är hopsatt av maskinskruvar och ger soffbordet ett unikt utseende. Den avtagbara bordsskivan är också ett exempel på Kjærholm's princip att gärna använda gravitationen för att hålla delarna på plats. Skivan finns att få i skiffer, marmor, granit och glas. Basen är gjord i mattborstat, rostfritt stål. 

 

PK61A började produceras år 2007 och bortsett från att den inte går att få i skiffer så är måtten den enda skillnaden mot PK61™.

Fritz Hansen

Fritz Hansen grundades 1872 av visionären och möbelsnickaren med samma namn. Sedan dess har Fritz Hansen blivit ett exklusivt varumärke som är en naturlig del av både dansk och internationell designhistoria. Historien om Fritz Hansen kännetecknas av häpnadsväckande hantverk, unik design och kvalitet. Ledande arkitekter och formgivare från hela världen har genom åren bidragit till samlingen av vackra, tidlösa och funktionella möbler. Bland dessa finns Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, Piet Hein, Hans J. Wegner, Kasper Salto och Christian Dell. Med hög kreativitet och skaparvilja har dessa designers med innovativ teknik och nya material formgivit möbelklassiker som bland annat Myran™, Serie 7T™, Ägget™, Svanen™, Liljan™ och Kinastolen™. Varje detalj i sortimentet av t.ex. stolar, fåtöljer, soffor, bord, lampor och pallar är noga genomtänkt och med en hög finish som har stor del i utseendet. En möbel från Fritz Hansen garanterar utöver ett mervärde i sin inredning en tidlös, värdefull design och en historia värd att prata om.

PK61 80 cm

Soffbord

31.085:-
Ord. pris: 31.085:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Fritz Hansen
 • Mått:

  Bredd: 80 cm
  Djup: 80 cm
  Höjd: 32 cm
 • Design:

  Poul Kjærholm
 • Material:

  Satinborstat rostfritt stål
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4–8 veckor
 • Övrigt:

  PK61 finns i ett stort antal varianter, vänligen kontakta oss för mer info
 • Prod. id.:

  18848 / 18846
Visa fler produkter
Liknande produkter