Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Naturlack
5.995:-
Ljusgrå bets
6.465:-
Mörkgrön bets
6.465:-
Mörkblå bets
6.465:-
Svart bets
6.465:-

Produktbeskrivning

Bowl soffbord av Andreas Engesvik för Fogia är en unik produkt i innovativ design att förvara dina älsklingsföremål i. En vacker lösning på ett enkelt behov och en plats där vardagliga detaljer får ny mening. Livets små ting blir vackra i Bowl, oavsett om du väljer dessa med omsorg eller är mer spontant lagd.

 

Bowl har en stomme av ask och askfanér. Ytbehandling med lack alternativt Fogias standardbetser: vit, ljusgrå, ljusgrön, mörkgrön, mörkblå eller svart.

Fogia

Tillsammans med noga utvalda skandinaviska formgivare har Fogia de senaste trettio åren skapat vackra och genomtänkta möbler till privata hem och publika miljöer runt om i världen. Deras vision är att skapa stilfulla möbler och rum - som tål att älskas länge. Alla möbler från Fogia tillverkas i deras egen fabrik vilket gör att de kontrollerar hela tillverkningsprocessen, från produktidé till kundleverans. De jobbar kontinuerligt med miljöförbättrande åtgärder på alla nivåer inom företaget. Allt de gör genomsyras av en miljömedvetenhet som går hand i hand med deras passion för hållbarhet, hantverkskunnande och material av högsta kvalitet.

Bowl Naturlack

Soffbord

5.995:-
Ord. pris: 5.995:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Fogia
 • Mått:

  Ø: 60 cm
  Höjd: 35 cm
 • Design:

  Andreas Engesvik
 • Material:

  Stomme av ask och askfanér. Ytbehandling med lack alternativt Fogias standardbetser: vit, ljusgrå, ljusgrön, mörkgrön, mörkblå eller svart
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4–8 veckor
 • Övrigt:

  Levereras monterat
 • Prod. id.:

  43666 / 43659
Visa fler produkter
Liknande produkter