Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Svart bets
5.495:-
Ljusgrå bets
5.495:-
Mörkgrön bets
5.495:-
Mörkblå bets
5.495:-
Naturlack
5.120:-

Välj höjd

Produktbeskrivning

Area av Note Design Studio för Fogia är en serie lamp- och soffbord som ackompanjerar Fogias övriga produkter väl. Skivan ser ut att sväva en bit ovanför benen vilket ger ett lättare intryck. Konstruktionen är redovisad på ett ärligt och okomplicerat sätt, i hantverksmässig anda. Detta berättar om klassisk formtradition, med skandinaviskt enkla och rena linjer. Välj mellan två olika höjder, 28 resp. 39 cm.

Fogia

Tillsammans med noga utvalda skandinaviska formgivare har Fogia de senaste trettio åren skapat vackra och genomtänkta möbler till privata hem och publika miljöer runt om i världen. Deras vision är att skapa stilfulla möbler och rum - som tål att älskas länge. Alla möbler från Fogia tillverkas i deras egen fabrik vilket gör att de kontrollerar hela tillverkningsprocessen, från produktidé till kundleverans. De jobbar kontinuerligt med miljöförbättrande åtgärder på alla nivåer inom företaget. Allt de gör genomsyras av en miljömedvetenhet som går hand i hand med deras passion för hållbarhet, hantverkskunnande och material av högsta kvalitet.

Area Svart bets

Soffbord

5.495:-
Ord. pris: 5.495:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Fogia
 • Mått:

  Ø: 80 cm
  Höjd: 28 alt. 39 cm
 • Design:

  Note Design Studio
 • Material:

  Skiva i askfanérad plywood med stativ i massiv ask. Ytbehandling med lack alternativt Fogias standardbetser: ljusgrå, mörkgrön, mörkblå eller svart
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 4–8 veckor
 • Övrigt:

  Levereras omonterat
 • Prod. id.:

  43658 / 43656
Visa fler produkter
Liknande produkter