Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Välj utförande stomme och underrede

Välj utförande handtag

Välj utförande rygg och nedre hylla

Byt ut nedre hylla mot hylla i Carraramarmor

 

Produktbeskrivning

Viti från Voice erbjuder enkel och elegant förvaring för hemmets alla rum. Stina Sandwalls tanke med förvaringen var att skapa ett klassiskt skåp med fina detaljer. Stina ville skapa en unik detalj på skåpet och fokuserade då lite extra på handtaget. Med inspiration från Island med varma källor och vulkaner fick handtaget sin unika form, därav namnet Viti.

 

Viti finns i två olika varianter, cabinet och sideboard. Skapa din egen möbel genom att välja färg på stomme, rygg och handtag. Välj vitt eller khaki som stomme, om du önskar kan du välja ek på rygg och skiva istället för monokromt. Det aktuella materialet Carraramarmor finns som tillval på hyllan i stativet. Välj handtag i mässing eller krom.

Voice

Svenska Voice är ett Jönköpingsbaserat företag som tillverkar nytänkande möbler för en modern livsstil. Företaget tar till sig de senaste trenderna, skapar möbler efter dina behov och har ett öga för innovativ design och smarta idéer. Voice strävar efter att, som de själva beskriver, i ett nära samarbete med marknaden utveckla ett spännande möbelkoncept för medvetna konsumenter.

Viti Cabinet

Skåp

19.950:-
Ord. pris: 19.950:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Voice
 • Mått:

  Bredd: 121 cm
  Djup: 42 cm
  Höjd: 140 cm
 • Design:

  Stina Sandwall
 • Material:

  Stomme i lackerad MDF. Underrede i lackerad metall. Rygg i lackerad MDF alt. vitoljad ek. Hylla i lackerad MDF, vitoljad ek alt. Carraramarmor. Handtag i krom eller mässing.
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 6–8 veckor
 • Prod. id.:

  42504
Visa fler produkter
Liknande produkter