Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Vit
3.450:-
Ask
4.650:-
Ek
4.650:-

Produktbeskrivning

Med förvaringsskåpet från String gömmer du enkelt undan de saker du inte vill ha framme. Skåpet kommer i två olika utföranden och har eleganta, smala handtag i lackerat stål. Skåpet passar endast till gavlar med ett djup på 30 cm.

 

Detta skåp är en del av serien String® Works, en serie möbler för en flexibel och samtida arbetsmiljö. Serien passar lika bra i hemmet som på arbetsplatsen. Med de nya borden, hurtsarna, skåpen och flera genomtänkta tillbehör kan du anpassa din arbetsplats efter dina behov. Genom String® Works bygger arkitekterna Anna Von Schewen och Björn Dahlström vidare på Nisse Strinnings uppfinningsrikedom och har skapat en serie möbler för idag och imorgon.

String

Orsakerna till att String och String Plex varit älskade i över 50 år är flera. De är lätta att montera, hyllplanen går snabbt att flytta, hyllor med olika djup kan kombineras och böckerna hålls på plats av gavlarna. De är stabila och kan byggas ut i alla riktningar. Antingen väggytan är stor eller liten så fungerar hyllorna. Det är gavlarna som ger hyllorna karaktär. Med sina eleganta och finlemmade trådar blir String till en smäcker "stege" som klättrar uppåt väggarna. Den enkla modernistiska designen blev snabbt en favorit när den introducerades 1949. String Plex är så enkel och avskalad att den skapar en illusion av fritt svävande hyllor. En ikon för minimalismen som ritades redan 1953. Det fantastiska är att hyllorna är lika moderna och älskade idag. Det är i och för sig inte konstigt. I arkitekten Nisse Strinnings skapelse förenas uppfinnarens krav på funktion med estetens känsla för proportioner och detaljer. Klassiska kombinationer som ständigt är lika moderna och aktuella. Bara du vet hur du vill ha det.

String Förvaringsskåp Vit

Hyllsystem

3.450:-
Ord. pris: 3.450:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  String
 • Mått:

  Bredd: 78 cm
  Djup: 32 cm
  (innerdjup: 28 cm) Höjd: 77 cm
 • Design:

  Anna von Schewen & Björn Dahlström
 • Material:

  Lackerad MDF, lackerat stål
 • Leveranstid:

  Lagervara
 • Prod. id.:

  39321 / 39319

Produktskiss

Liknande produkter