Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan

Välj utförande

 

Produktbeskrivning

AK 1365 skåp är formgiven av Nissen och Gehl för Naver. Skåpet har en oval form vilket ger ett nätt intryck samtidigt som hantverket är genuint och konstruktionen mycket genomtänkt med smarta fack och lösningar. AK 1300-serien består av TV-bänk, skåp och sideboard och är tillverkad med största omsorg av massivt trä och rostfritt stål. Välj mellan ett stort antal träslag/ytbehandlingar.

Naver

Hos Naver är filosofin "The elegance of power". En filosofi som uttrycker allt företaget står för -nämligen solitt hantverk kombinerat med modern möbelarkitektur.

 

Naver startades med bakgrund av ett tätt sammarbete mellan formgivarna Søren Nissen och Ebbe Gehl, möbelfabrikerna Aksel Kjersgaard A/S och Gramrode Møbelfabrik A/S samt Kristian Vinther/kay-jay ApS. Målet har från starten varit att skapa en unik möbelkollektion med ett modernt formspråk och ett mycket högt hantverkmässigt utförande.

 

En unik möbelkollektion, som är ett uttryck för danskt kvalitetshantverk tillfört ett unikt formspråk av Navers danska designteam, vilket gör möblerna till långlivade möbelklassiker. Möbelklassiker, som är skapta för att användas av människor. Elegant och kraftfullt.

AK 1365

Skåp

15.320:-
Ord. pris: 15.320:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Naver
 • Mått:

  Längd: 72 cm
  Bredd: 35 cm
  Höjd: 71 cm
 • Design:

  Nissen & Gehl
 • Material:

  Ek, ask alt. valnöt
 • Leveranstid:

  Ca 8–10 veckor
 • Prod. id.:

  16299
Visa fler produkter
Liknande produkter