Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Bright Red
2.560:-
American Cherry
3.550:-
Deep Ocean
2.560:-
Mauve
2.560:-
White
2.690:-
Black
2.690:-
Natural Oak
3.390:-
Smoked Oak
3.690:-
American Walnut
3.900:-
Gold leaf
5.290:-

Välj utförande underrede

Produktbeskrivning

Occasional Table LTR Low Table Rod Base) från Vitra är litet och mångsidigt sidobord designat av Charles och Ray Eames 1950. Paret Eames använde själva detta bord flitigt i deras egna hem och än idag återfinns Occasional Table i huset Eames.

Vitra

Vitra är ett schweiziskt företag vars kall är att, genom form och funktion, höja kvaliteten i hemmiljöer, på kontor samt i offentliga utrymmen världen över. Varje produkt och varje koncept är ett resultat av en intensiv process i vilken ingenjörer och formgivare samarbetat nära och med en gemensam vision. Målsättningen är densamma som när Vitra grundades 1950, nämligen att skapa produkter som är inspirerande, funktionella och nyskapande. En lång livslängd, hos material och konstruktion såväl som när det gäller själva formen, är även av största vikt när Vitra utvecklar sina produkter. Exempel på detta är Vitras många olika klassiker, av dessa har flera varit i produktion ända sedan starten på 50-talet. Även initiativ såsom the Vitra Campus, the Vitra Design Museum, diverse seminarium, publikationer och samlingar är alla en naturlig del av företagets verksamhet.

Occasional Table LTR White

Sidobord

2.690:-
Ord. pris: 2.690:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Vitra
 • Mått:

  Bredd: 39,2 cm
  Djup: 33,5 cm
  Höjd: 25 cm
 • Design:

  Charles & Ray Eames
 • Material:

  Skiva i plywood med ett ytskikt av laminat. Underrede av kromad eller pulverlackerad metall
 • Leveranstid:

  Ca 4–6 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  36442 / 36439

Produktskiss

Visa fler produkter
Liknande produkter