Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Vit ek/Krom
3.899:-
Svart ask/Koppar
3.899:-

Produktbeskrivning

Turning Table, sidobord med dold förvaring från danska Menu. Formgivaren, tyska designern Theresa Arns ville skapa ett enkelt sidobord med ett inbyggt förvaringsutrymme för tidningar, fjärrkontroller, laddare och annat du vill ha nära till hands. Designen är elegant, distinkt och välkomnande. Formgivaren har på ett opretentiöst och smakfullt sätt löst hur bordet ska öppnas genom att låta topplattan rotera runt ett av bordets ben. Stagen i koppar eller krom ger bordet stabilitet och framhäver det vackra träet. Tack vare sin storlek och funktion finner detta bord enkelt sin plats i ditt hem.

Menu

Det danska designföretaget Menu har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som Menu har blivit kända för. Menu har många erkända formgivare under sitt tak som alla hjälper till att bidra till Menu's vision. Tänk enkelhet, användarvänlighet och prismedveten produktion. Rena linjer med fokus på hantverksskicklighet och funktion. En palett av naturnära färger och varma toner. Modern, diskret och hantverksmässig minimalism.

Turning Table Vit ek/Krom

Sidobord

3.899:-
Ord. pris: 3.899:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva (värde 895:-) vid köp över 10.000:-. Gåvan är "AJ LK Table Clock" från Rosendahl.

Produktinformation

 • Varumärke:

  Menu
 • Mått:

  Ø: 65 cm
  Höjd: 36 cm
 • Design:

  Theresa Arns
 • Material:

  Ek, stål
 • Leveranstid:

  Tillfälligt slut hos leverantör. Leverans från mitten av juli 2017
 • Leveranstider under sommaren:

  Många av våra leverantörer håller stängt över sommaren varför leveranstider av en del beställningsvaror kan förlängas med 3–4 veckor. Även slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  39766 / 39764
Visa fler produkter
Liknande produkter