Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Ek
4.794:-
Svartlackerad ek
4.794:-

Produktbeskrivning

Det eleganta, vikbara brickbordet Tray Table som formgavs redan 1958 av Willumsen & Engholm har nu återigen fått se dagens ljus. Brickan är skapad i gjuten fanér, vilket är samma material som används för stolen Sjuan. 

 

Tray Table ingår i Fritz Hansens kollektion Objects. Objects består av vackra accessoarer formgivna av danska och internationella designers, bland annat duon Studio Roso, Wednesday Architecture och Jaime Hayon. Objects är en unik kollektion med designprodukter som speglar Fritz Hansens passion för genomtänkt design med ett syfte. Objects är tillverkade från äkta, gedigna material som reflekterar Fritz Hansens stolta kvalitetsarv och utsökta hantverkskunskap. Kollektionen kommer aldrig att dominera utan kompletterar snarare utrymmet. 

Fritz Hansen

Fritz Hansen grundades 1872 av visionären och möbelsnickaren med samma namn. Sedan dess har Fritz Hansen blivit ett exklusivt varumärke som är en naturlig del av både dansk och internationell designhistoria. Historien om Fritz Hansen kännetecknas av häpnadsväckande hantverk, unik design och kvalitet. Ledande arkitekter och formgivare från hela världen har genom åren bidragit till samlingen av vackra, tidlösa och funktionella möbler. Bland dessa finns Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, Piet Hein, Hans J. Wegner, Kasper Salto och Christian Dell. Med hög kreativitet och skaparvilja har dessa designers med innovativ teknik och nya material formgivit möbelklassiker som bland annat Myran™, Serie 7T™, Ägget™, Svanen™, Liljan™ och Kinastolen™. Varje detalj i sortimentet av t.ex. stolar, fåtöljer, soffor, bord, lampor och pallar är noga genomtänkt och med en hög finish som har stor del i utseendet. En möbel från Fritz Hansen garanterar utöver ett mervärde i sin inredning en tidlös, värdefull design och en historia värd att prata om.

Tray Table Ek

Sidobord

4.794:-
Ord. pris: 4.794:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  Fritz Hansen
 • Mått:

  Ø: 45 cm
  Höjd: 42 cm
 • Design:

  Willumsen & Engholm
 • Material:

  Bricka i ekfanér, underrede i massiv ek
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–10 dagar
 • Övrigt:

  Tray Table är hopfällbart med löstagbar bricka
 • Prod. id.:

  54762 / 47225
Visa fler produkter
Liknande produkter