Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Small
565:-
Medium
750:-
Large
940:-

Produktbeskrivning

Wire Basket Top från ferm LIVING, bordsskiva till Wire Basket. Förvandla din Wire Basket till ett vackert litet sidobord. Välj mellan tre olika storlekar. Wire Basket Top finns i tre olika utföranden, rökt ek, oljad ek och svart laminat.

 

Då rökt ek är ett naturmaterial kan skillnader i nyans förekomma. Ek är ett material som behöver lite extra omvårdnad. Denna skiva måste oljas 4 gånger den första månaden. Skivan bör därefter oljas då och då. Använd dig av linolja alternativt bivax. Torka aldrig av bordet med en fuktig trasa. Se produktblad för mer information.

ferm LIVING

Ferm Living har sitt ursprung i en grafisk designbyrå i Århus, Danmark, och grundades av Trine Andersen 2005. Företaget gick från att vara en grafisk designbyrå till ett företag som designar och säljer livsstilsprodukter när Trine inredde sitt hus. Hon letade efter grafisk tapet, men bara kunde inte hitta rätt mönster - och när hon väl hade hittat det, var det alldeles för dyrt. Trine beslutade att andra människor förmodligen kände på samma sätt, så hon bestämde sig för att ta det på sig att skapa grafiskt tapetmönster till ett överkomligt pris. I februari 2006 kom den allra första tapetkollektion, och sedan dess har saker och ting har gått snabbt! Ferm Living arbetar nu på många marknader runt om i världen och har agenter/distributörer i Australien, USA, Finland, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Frankrike, Italien, Sverige och Japan.

Wire Basket Top Smoked Oak Small

Bordsskiva

565:-
Ord. pris: 565:-

Produktinformation

 • Varumärke:

  ferm LIVING
 • Mått:

  Ø: 40 cm
 • Design:

  ferm LIVING
 • Material:

  Fanér i rökt ek
 • Leveranstid:

  Beräknad leverans ca 2–4 veckor
 • Övrigt:

  OBS! Behandla med olja innan användning.
 • Prod. id.:

  31849 / 31846
Passar bra till
Visa fler produkter
Liknande produkter