Fri frakt inom Sverige

VARUKORG (0)
Summa inkl. moms: :-
 
Stäng/Fortsätt
Till kassan
Välj utförande
Small Ek
1.700:-
Large Ek
3.600:-
Small Blackstone
1.795:-
Large Blackstone
3.695:-
Small Teak
2.080:-
Large Teak
3.980:-
Small Valnöt
2.270:-
Large Valnöt
5.120:-

Välj till

 

Produktbeskrivning

Tripod, ett sidobord formgivet av Torontobaserade Heidi Earnshaw för Ethnicraft. Finns i två storlekar och i fyra olika massiva träslag. Välj mellan ek, blackstone (behandlad ek), teak och valnöt. 

Ethnicraft

Emorational © är en kombination av det "känslomässiga" och det "rationella". Det är vad Ethnicrafts olika kollektioner handlar om. Möblerna framkallar en mängd känslor tack vare kärnmaterialets värme och naturlighet. Massivt trä är det mest traditionella av alla material när det gäller tillverkning av möbler. Träet, med sin vackra färg och struktur, skänker Ethnicrafts möbler en naturnära känsla. Rationaliteten ligger i enkelheten, funktionaliteten och den höga kvaliteten. Dessa aspekter bidrar sammantaget till att skapa en unik känsla kring produkterna. Designfilosofin består i att skapa autentiska, enkla och funktionella möbler med en modern, tidlös design och med en inbyggd respekt för miljön och för vårt samhälle. Ethnicrafts interna utvecklingsteam undersöker kontinuerligt olika innovativa sätt att arbeta med massivt trä samt möjligheten att kombinera trä med andra material. På detta sätt kan man bygga upp en kvalitativ samling av möbler som håller över tid. Utöver egna formgivningar har Ethnicraft även framgångsrikt utvecklat nya produkter i samarbete med olika externa designers.

Tripod Small Ek

Sidobord

1.700:-
Ord. pris: 1.700:-

Gåva på köpet

Just nu erbjuder vi en gåva vid köp över 10.000:-. Gåvan är "Ilse Vas Small" från Georg Jensen (värde 839:-).

Produktinformation

 • Varumärke:

  Ethnicraft
 • Mått:

  Ø: 46 cm
  Höjd: 56 cm
 • Design:

  Heidi Earnshaw
 • Material:

  Massiv ek, behandlad med vitpigmenterad hårdvaxolja
 • Leveranstid:

  Ca 5–6 veckor
 • Leveranser jul och nyår:

  Sista beställningsdag av lagervaror för leverans innan julafton är 17 december. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. Många av våra leverantörer håller stängt under jul- och nyårshelgerna varför vissa leveranstider på beställningsvaror samt slutsålda lagervaror kan påverkas.
 • Prod. id.:

  43222 / 43224
Visa fler produkter
Liknande produkter